İddaa Tahminleri: 476 Krasnodar – Fenerbahçe

Perşembe UEFA Avrupa Ligi tahminleri ile birlikteyiz.. Banko maçlar, İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile yine hedefimiz kazandırmak.. UEFA Avrupa Ligi’nde 16 Şubat Perşembe günü Krasnodar ile Fenerbahçe kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 476 İddaa koduyla yer alan Krasnodar – Fenerbahçe maçının iddaa tahmini ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com ekibi, iddaa analizi, garanti kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ÜYE OLAN HERKESE 10 TL BONUS

Krasnodar’un UEFA Avrupa Ligi’ndeki grup maçları
Salzburg – Krasnodar: 0-1
Krasnodar – Nice: 5-2
Krasnodar – Schalke: 0-1
Schalke – Krasnodar: 2-0
Krasnodar – Salzburg: 1-1
Nice – Krasnodar: 2-1

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’ndeki grup maçları
Zorya Luhansk – Fenerbahçe: 1-1
Fenerbahçe – Feyenoord: 1-0
Man Utd – Fenerbahçe: 4-1
Fenerbahçe – Man Utd: 2-1
Fenerbahçe – Zorya Luhansk: 2-0
Feyenoord – Fenerbahçe: 0-1

Aralarındaki maçlar
İlk kez karşılaşacaklar

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Krasnodar’da cezalı olan Charles Kabore (OS, 13/0) ile sakat olan Joaozinho (OS, 13/1) forma giyemeyecek.

Fenerbahçe’de ise Skrtel (D, 19/1) cezalı. Ayrıca Karavaev (OS, 3/0), Salih Uçan (OS, 6/0), Stoch (OS, 5/0) ve Van Persie (F, 15/6) kadroda yer almıyor.

İddaa oranları
2.30  3.20  2.20 (ALT 1.45 – ÜST 1.95) (ALT oranı 1.35’e düştü)

RİVALO oranları (350 TL BONUS için TIKLA)
2.55  3.20  2.80 (ALT 1.60 – ÜST 2.30)

İDDAA TAHMİNLERİ: UEFA Avrupa Ligi’nde 2. Tur ilk maçı.. Rusya temsilcisi Krasnodar, şu an devre arasında olan Rusya Premier Lig’de 5. sırada bulunuyor. I Grubu’nda Schalke’nin arkasından ikinci olarak üst tura adını yazdıran Yeşil-siyahlı ekip, bu sezon iç sahada sadece 2 mağlubiyet aldı. Ligde Lokomotiv Moskova’ya, UEFA Avrupa Ligi grup maçlarında ise Schalke’ye boyun eğdiler. Ev sahibi takımda cezalı olan Charles Kabore (OS, 13/0) ile sakat olan Joaozinho (OS, 13/1) forma giyemeyecek.. Süper Lig’de 4. sırada yer alan Fenerbahçe ise bu sezon ligdeki performansı ile taraftarını memnun edebilmiş değil. Ancak UEFA Avrupa Ligi’nde M.United deplasmanında alınan kötü sonuç haricinde iyi işlere imza attılar. Beşiktaş derbisinin olay adamlarından biri olan Robin van Persie’nin sakatlığından dolayı kadroya alınmamış olması kuşkusuz camianın moralini biraz bozdu. Sarı-lacivertli ekipte ayrıca Skrtel (D, 19/1), Karavaev (OS, 3/0), Salih Uçan (OS, 6/0) ve Stoch (OS, 5/0) kadroda yer almıyor.. Rusya deplasmanları kış şartlarında her daim zordur. Maçın oynanacağı saatle hava durumu -10 derece olacak! Fenerbahçe rövanş maçını düşünerek savunma ağırlıklı oyundan taviz vermeyecektir. ALT ilk tercih olmalı. Krasnodar yenilmezliği de alternatif olarak düşünülebilir.. Bahisseverlere önerimiz RİVALO‘nun açtığı 1.60 oranıyla “2.5 Gol Altı” ve 1.42 oranıyla “Krasnodar Çifte Şans” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-0

CANLI İZLE: (19:00) www.bankomacizle.com

* * *
YÜZDE YÜZ BONUSU KAÇIRMA!
ÜYE OLAN HERKESE 350 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

KRASNODAR: Sinitsyn, Naldo, Martinovich, Kaleshin, Jedrzejczyk, Torbinskiy, Gazinskiy, Fomin, Joaozinho, Vorobyev, Smolov.

FENERBAHÇE (RESMİ): Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Simon Kjaer, Roman Neustadter, H.Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef de Souza, Alper Potuk, Jeremain Lens, Moussa Sow, Emmanuel Emenike.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

.

Kategoriler: Avrupa LigiFeaturedİddaa TahminleriRusyaTürkiye

Etiketler: