İddaa Tahminleri: 402 Benfica – Dortmund

Salı Şampiyonlar Ligi tahminleri ile birlikteyiz.. Yeni İddaa bülteninde süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile cepler yine ısınacak.. Şampiyonlar Ligi’nde 14 Şubat Pazartesi günü Benfica ile Dortmund kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 402 İddaa koduyla yer alan Benfica – Dortmund maçının iddaa tahmini ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

İddaa yorumları ve bugünün banko maçlarında uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz garanti kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ÜYE OLAN HERKESE 300 TL BONUS

Benfica’nın Şampiyonlar Ligi’ndeki maçları
Benfica – Beşiktaş: 1-1
Napoli – Benfica: 4-2
Dynamo Kiev – Benfica: 0-2
Benfica – Dynamo Kiev: 1-0
Beşiktaş – Benfica: 3-3
Benfica – Napoli: 1-2

Dortmund’un Şampiyonlar Ligi’ndeki maçları
Legia Varşova – Dortmund: 0-6
Dortmund – Real Madrid: 2-2
Sporting Lisbon – Dortmund: 1-2
Dortmund – Sporting Lisbon: 1-0
Dortmund – Legia Varşova: 8-4
Real Madrid – Dortmund: 2-2

Aralarındaki maçlar
İlk kez karşılaşacaklar

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Benfica’da cezalı olan Zivkovic (F, 7/0) ile sakat olan Lopez (D, 7/3) ve Grimaldo (D, 8/2) kadroda yer almıyor. Ayrıca Jonas (F, 9/5) şüpheli.

Borussia Dortmund’da ise sakatlığı bulunan Götze (OS, 11/1), Bender (OS, 2/0), Nuri Şahin (OS, 1/0), Rode (OS, 11/1) ve Emre Mor (OS, 8/1) yok.

İddaa oranları
2.70  3.00  2.00 (ALT 1.65 – ÜST 1.70)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
3.15  3.43  2.38 (ALT 1.87 – ÜST 1.90)

İDDAA TAHMİNLERİ: Şampiyonlar Ligi’nde 2. Tur ilk maçı.. Porto ile kafa kafaya şampiyonluk yarışı veren Benfica, bu sezon iç sahada sadece Napoli’ye mağlup oldu. Taraftarı önünde oynadığı 18 resmi maçta da gol bulmaısnı bildiler. Ev sahibi ekipte cezalı olan Zivkovic (F, 7/0) ile sakat olan Lopez (D, 7/3) ve Grimaldo (D, 8/2) kadroda yer almıyor. Ayrıca Jonas (F, 9/5) şüpheli.. Bundesliga’da 4. sırada yer alan ve beklenmedik puan kayıpları ile Şampiyonluk yarışından uzaklaşan Dortmund ise Devler Ligi’nde taraftarını sevindiren sonuçlar alarak F Grubu’nu Real Madrid’in önünde lider olarak tamamlamayı bildi. Şampiyonlar Ligi tüm gruplarda en fazla gol atan takım olan sarı-siyahlı ekipte sakatlığı bulunan Götze (OS, 11/1), Bender (OS, 2/0), Nuri Şahin (OS, 1/0), Rode (OS, 11/1) ve Emre Mor (OS, 8/1) forma giyemeyecek.. İki takımın da oyun karakterleri gereği gollü bir maç beklentimiz var.. Bahisseverlere önerimiz MODABET‘in açtığı 1.68 oranıyla “Karşılıklı Gol Var” ve 1.90 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-2

CANLI İZLE: (22:45) www.bankomacizle.com

* * *
YÜZDE YÜZ BONUSU KAÇIRMA!
ÜYE OLAN HERKESE 300 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

BENFICA: Ederson – Nelson Semedo, Luisao, Nilsson Lindelöf, Eliseu – Fejsa, Pizzi – Salvio, Cervi – Jonas, Mitroglou.

DORTMUND: Bürki – Piszczek, Sokratis, Bartra, Schmelzer – Weigl – Castro, Guerreiro – Dembele, Reus – Aubameyang.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

 

.

Kategoriler: AlmanyaFeaturedİddaa TahminleriPortekizŞampiyonlar Ligi

Etiketler: