İddaa Tahminleri: 332 Gent – Eupen

Cumartesi İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Banko maçlar, İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile yine hedefimiz kazandırmak.. Belçika liginde 11 Şubat Cumartesi günü Gent ile Eupen kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 332 İddaa koduyla yer alan Gent ile Eupen maçının iddaa tahmini ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com ekibi, iddaa analizi, garanti kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ÜYE OLAN HERKESE 10 TL BONUS

Gent’in içerdeki son 4 maçı
Gent – Oostende: 1-1
Gent – Anderlecht: 2-3
Gent – Charleroi: 1-0
Gent – Club Brugge: 2-0

Eupen’in deplasmandaki son 4 maçı
Mechelen – Eupen: 1-0
Anderlecht – Eupen: 4-0
Oostende – Eupen: 1-3
Mouscron – Eupen: 3-0

Bu sahaada aralarındaki son 3 maç
Gent – Eupen: 2-1
Gent – Eupen: 3-1
Gent – Eupen: 3-0

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Konuk takımda Timmermas (D, 1/0), Dompe (OS, 2/0) ve Kenne (D, 1/0) forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.15  4.75  9.00 (ALT 1.95 – ÜST 1.45)

NGSBAHİS oranları (250 TL BONUS için TIKLA)
1.38  5.08  8.46 (ALT 2.28 – ÜST 1.61)

İDDAA TAHMİNLERİ: Belçika liginde 26. hafta mücadelesi.. 40 puanla 5. sırada bulunan Gent, bu sezon dış sahada çok puan kaybı yaşaması nedeniyle ilk 3 sıradan biraz uzak kaldı. Mavi-beyazlı ekibin iç saha performansı ise oldukça iyi. Taraftarı önünde oynadıkları 12 maçta 10 galibiyet almasını bildiler. İç sahada sadece Anderlecht’e mağlup oldular. Onda da 37’de 10 kişi kalmaları büyük etken oldu. 21 puanla 15. sırada bulunan Eupen’de ise işler yolunda gitmiyor. Son 4 maçta sadece 1 puan alabilen siyah-beyazlı ekip, dış saha performansında ise en az puan toplayan ikinci takım olarak listeleniyor. Konuk ekibin bu sahada son 3 maçını da kaybettiğini belirtelim.. Genk gerek kadro kalitesi, gerekse form durumu ile ağır basıyor. Oran yükseltmek isteyener handikaplı tercihe yönelebilir.. Bahisseverlere önerimiz NGSBAHİS‘in açtığı 1.38 oranıyla “Gent Kazanır” ve 1.85 oranıyla “Gent Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (22:30) www.bankomacizle.com

* * *
YÜZDE YÜZ BONUSU KAÇIRMA!
ÜYE OLAN HERKESE 250 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Gent: Lovre Kalinic, Samuel Gigot, Rami Gershon, Stefan Mitrovic, Nana Asare, Renato Neto, Brecht Dejaegere, Anderson Esiti, Moses Simon, Yuya Kubo, Kalifa Coulibaly.

Eupen: Hendrik van Crombrugge, Diawandou Diagne, Peter Hackenberg, Siebe Blondelle, Anthony Bassey, Henry Chukwuemeka Onyekuru, Fahad Al-Abdulrahman, Jean Thierry Lazare Amani, Luis Garcia, Mamadou Sylla Diallo, Jeffren.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

.

Kategoriler: BelçikaFeaturedİddaa Tahminleri

Etiketler: