İddaa Tahminleri: 448 Braga – Estoril

Pazartesi İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Banko maçlar, İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile yine hedefimiz kazandırmak.. Portekiz liginde 6 Şubat Pazartesi günü Braga ile Estoril kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 448 İddaa koduyla yer alan Braga – Estoril maçının iddaa tahmini ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com ekibi, iddaa analizi, garanti kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ÜYE OLAN HERKESE 10 TL BONUS

Braga’nın içerdeki son 4 maçı
Braga – P.Ferreira: 3-0
Braga – Moreirense: 2-1
Braga – Tondela: 2-0
Braga – V.Guimaraes: 1-2

Estoril’in deplasmandaki son 4 maçı
V.Setubal – Estoril: 2-0
Chaves – Estoril: 1-0
Arouca – Estoril: 2-1
Feirense – Estoril: 1-0

Bu sahada aralarındaki son 4 maç
Braga – Estoril: 3-0
Braga – Estoril: 3-2
Braga – Estoril: 2-1
Braga – Estoril: 2-0

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

– Eklenecek –

İddaa oranları
1.35  3.75  6.25 (ALT 1.60 – ÜST 1.75)

NGSBAHİS oranları (250 TL BONUS için TIKLA)
1.53  4.18  6.88 (ALT 1.82 – ÜST 1.97)

İDDAA TAHMİNLERİ: Portekiz liginde 20. hafta mücadelesi.. 36 puanla 4. sırada yer alan Braga, Sporting Lisbon’un yenildiği bu haftayı karlı kapatmak isteyecektir. Zira kazanmaları durumunda üçüncülük koltuğuna oturacaklar. Jorge Simao’nun öğrencileri ligde oynadıkları son iki maçı kaybettiler ancak bugün yüksek motivasyonla sahada olacaklarından kuşkumuz yok.. 15 puanla 16. sırada bulunan Estoril ise çok kötü bir süreçten geçiyor. Konuk ekip son 7 lig maçında 1 puan dahi alamadı! Bugün de işleri çok zor görünüyor. Zira bu sahada oynadıkları maçlarda hep Braga’nın üstünlüğü söz konusu.. Bahisseverlere önerimiz NGSBAHİS‘in açtığı 1.53 oranıyla “Braga Kazanır” ve 2.25 oranıyla “Braga Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (00:00) www.bankomacizle.com

* * *
YÜZDE YÜZ BONUSU KAÇIRMA!
ÜYE OLAN HERKESE 250 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Braga: Marafona – Baiano, Paulinho, Velazquez, Rosic, Martinez, R. Assis, Ricardo Horta, Rui Fonte, Stojiljkovic, Pedro Santos.

Estoril: Moreira – Mano, Joao Afonso, Joao Basso, Ailton, Diogo Amado, Afonso Taira, Mattheus, Kleber, Andre Claro, Tocantis.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

.

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriPortekiz

Etiketler: