İddaa Tahminleri: 159 Beşiktaş – Konyaspor

bjk17

Pazartesi İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan karşılaşmalardan sizler için yine günlük banko maçlar hazırladık.. Süper Lig’de 30 Ocak Pazartesi günü Beşiktaş ile Konyaspor kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 159 İddaa koduyla yer alan Beşiktaş – Konyaspor maçının iddaa tahmini ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile hedefimiz her daim kazandırmak. Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com analiz ekibi, garanti kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor. Bizi takip edin, sizler de banko maç analizleri ile kazanmaya başlayın.

ÜYE OLAN HERKESE 300 TL BONUS

Beşiktaş’ın ligdeki son 4 maçı
Kasımpaşa – Beşiktaş: 2-1
Beşiktaş – Gaziantepspor: 1-0
Osmanlıspor – Beşiktaş: 0-2
Alanyaspor – Beşiktaş: 1-4

Konyaspor’un ligdeki son 4 maçı
Karabükspor – Konyaspor: 1-1
Akhisar – Konyaspor: 1-0
Konyaspor – Galatasaray: 0-1
Konyaspor – Rizespor: 2-1

Bu sahada aralarındaki son 3 maç (Lig)
Beşiktaş – Konyaspor: 3-1
Beşiktaş – Konyaspor: 0-1
Beşiktaş – Konyaspor: 4-0

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Beşiktaş’ta Afrika Kupası’nda olan Aboubakar (F, 14/3) ile sakatlıkları bulunan Caner Erkin (D, 6/0), Ömer Şişmanoğlu (F, 8/2) ve Atiba Hutchinson (OS, 16/0) kadroda yer almıyor.

Konyaspor’da ise Meha (OS, 9/0) ve Selim Ay (D, 2/0) forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.25  3.80  7.00 (ALT 1.85 – ÜST 1.50)

HİPERBET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
1.38  4.75  8.50 (ALT 2.00 – ÜST 1.78)

İDDAA TAHMİNLERİ: Süper Lig’de 19. hafta mücadelesi.. Geçen hafta Alanyaspor’u deplasmanda etkili oyunu ile rahat yenerek liderlik koltuğuna oturan Beşiktaş, koltuğu kaptırmamak adına bugün de mutlak 3 puan için sahada olacak. Siyah-beyazlı ekipte Afrika Kupası’nda olan Aboubakar (F, 14/3) ile sakatlıkları bulunan Caner Erkin (D, 6/0), Ömer Şişmanoğlu (F, 8/2) ve Atiba Hutchinson (OS, 16/0) kadroda yer almıyor.. 27 puanla 6. sırada yer alan Konyaspor ise geçen hafta içerde Rizespor’u 2-1 mağlup ederek, G.Saray maçında kaybettiği 3 puanı telafi etmiş oldu. Yeşil-beyazlı ekipte Meha (OS, 9/0) ve Selim Ay (D, 2/0) forma giyemeyecek.. Aykut Kocaman yönetmindeki Konyaspor dirençli bir takım. Ancak karşılarında ligin en iyi oynayan takımı Beşiktaş var. Üstelik maç deplasmanda. Bu sene de şampiyonluk en güçlü adayı olan Şenol Güneş’in öğrencileri, etkili taraftarı ile sahadan 3 puanla ayrılmasını bilecektir.. Bahisseverlere önerimiz HİPERBET‘in açtığı 1.38 oranıyla “Beşiktaş Kazanır” ve 2.00 oranıyla “Toplam Gol Sayısı 2-3” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-1

CANLI İZLE: (20:00) www.megamacizle.com

* * *
YÜZDE YÜZ BONUSU KAÇIRMA!
ÜYE OLAN HERKESE 300 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

BEŞİKTAŞ: Fabricio, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Adriano, Oğuzhan Özyakup, Gökhan İnler, Quaresma, Talisca, Babel, Cenk Tosun.

KONYASPOR: Serkan, Skubic, Jonsson, Vukovic, Douglas, Ömer Ali, Volkan, Ali Çamdalı, Milosevic, Bajic, Rangelov.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

.

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriTürkiye

Etiketler: