İddaa Tahminleri: 224 Lazio – Crotone

lazio05

Pazar İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık.. İtalya Serie A’da 8 Ocak Pazar günü Lazio ile Crotone kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 224 İddaa koduyla yer alan Lazio – Crotone maçının iddaa tahmini ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

İddaa tahminleri ve günlük garanti kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç analizleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ÜYE OLAN HERKESE 300 TL BONUS

Lazio’nun içerdeki son 4 maçı
Lazio – Sassuolo: 2-1
Lazio – Genoa: 3-1
Lazio – Roma: 0-2
Lazio – Fiorentina: 3-1

Crotone’nin deplasmandaki son 4 maçı
Fiorentina – Crotone: 1-1
Inter – Crotone: 3-0
Milan – Crotone: 2-1
Udinese – Crotone: 2-0

Aralarındaki son 3 maç

İlk kez karşılaşacaklar

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Lazio’da iki orta saha oyuncusu Lulic (OS, 17/2) ve Felipe Anderson (OS, 17/2) cezalı. Afrika Kupası’na giden Keita (F, 16/5) ile sakat olan Lukaku (D, 6/0) kadroda yer almıyor. Ayrıca Djordjevic (F, 10/0) şüpheli.

Crotone’da ise as kaleci Cordaz (16 maç) cezalı. Ayrıca Afrika Kupası’na giden Mesbah (D, 6/0) ile sakat olan Tonev (F, 6/0) kadroda yer almıyor.

İddaa oranları
2.90  3.20  1.85 (ALT 2.05 – ÜST 1.40)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
3.30  3.50  1.95 (ALT 2.40 – ÜST 1.50)

İDDAA TAHMİNLERİ: İtalya Serie A’da 19. hafta mücadelesi.. 34 puanla 4. sırada yer alan Lazio, ligin ilk yarısında oynadığı futbol ve aldığı skorlarla taraftarını memnnun etti diyebiliriz. Simone Inzaghi’nin öğrencileri içerde oynadıkları 9 maçta sadece Juventus ve Roma karşısında mağlup oldular. Bugün eksik listesi biraz kabarık ancak rakip çok uygun olduğu için sürpriz yaşanacağını düşünmüyoruz.. Ligin yeni ekiplerinden biri olan Crotone zayıf kadrosu ile Serie A’da tutunmaya çalışıyor ancak işleri muciziye kalmış durumda. 9 puanla sondan ikinci sırada bulunan Davide Nicola’nın talebeleri, dış sahada oynadığı 9 maçta sadece 1 puan alabildi!.. Konuk ekipte as kaleci Cordaz (16 maç) cezalı. Ayrıca Afrika Kupası’na giden Mesbah (D, 6/0) ile sakat olan Tonev (F, 6/0) kadroda yer almıyor.. Şampiyonlar Ligi biletini hedefleyen Lazio’nun taraftarı önünde hata yapacağını sanmıyoruz. Ciro Immobile ve arkadaşları 3 puana yakın duruyor.. Bahisseverlere önerimiz MODABET‘in açtığı 1.31 oranıyla “Lazio Kazanır” ve 1.77 oranıyla “Lazio Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-0

CANLI İZLE: (17:00) www.megamacizle.com

* * *
YÜZDE YÜZ BONUSU KAÇIRMA!
ÜYE OLAN HERKESE 300 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Lazio (4-3-3): Marchetti; Basta, de Vrij, Wallace, Radu; Parolo, Biglia, Milinkovic; Kishna, Immobile, Lombardi.

Crotone (4-3-3): Festa; Rosi, Ceccherini, Ferrari, Martella; Rohden, Barberis, Crisetig; Palladino, Trotta, Falcinelli.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

.

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİtalya

Etiketler: