İddaa Tahminleri: 205 Leeds United – Rotherham

leeds02

Pazartesi İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık.. İngiltere Championship’te 2 Ocak Pazartesi günü Leeds United ile Rotherham kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 205 İddaa koduyla yer alan Leeds United – Rotherham maçının iddaa tahmini ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

İddaa tahminleri ve günlük garanti kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç analizleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ÜYE OLAN HERKESE 300 TL BONUS

Leeds United’ın evindeki son 4 maçı
Leeds Utd – Newcastle: 0-2
Leeds Utd – Aston Villa: 2-0
Leeds Utd – Reading: 2-0
Leeds Utd – Brentford: 1-0

Rotherham’in deplasmandaki son 4 maçı
Derby County – Rotherham: 3-0
Burton Albion – Rotherham: 2-1
Fulham – Rotherham: 2-1
Sheffield Wed. – Rotherham: 1-0

Aralarındaki son 3 maç
Leeds United – Rotherham: 2-0
Rotherham – Leeds United: 2-1
Rotherham – Leeds United: 1-2

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte sakat olan Eunan O’Kane (OS, 12/0) ve Lewie Coyle (D, 1/0) kadroda yer almıyor. Ayrıca Kyle Bartley (D, 23/3) ve Charlie Taylor (D, 22/0) şüpheli.

Konuk ekipte ise sakatlığı bulunan as kaleci Lee Camp (18 maç) forma giyemeyecek. Ayrıca Scott Allan (OS, 8/0) şüpheli.

İddaa oranları
1.30  3.75  6.25 (ALT 1.75 – ÜST 1.60)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
1.50  4.20  6.50 (ALT 2.00 – ÜST 1.75)

İDDAA TAHMİNLERİ: İngiltere Championship’te 25. hafta mücadelesi.. 42 puanla 5. sırada yer alan Leeds United, bu sezon taraftarına umut veren bir futbol ortaya koyuyor. Son 11 maçta 8 galibiyet, 1 beraberlik alan Garry Monk’un öğrencileri bu periyotta sadece 2 kez mağlup oldu. Bu yenilgileri de normal karşılamak gerekir. Zira ligin ilk iki sırasında yer alan Newcastle ve Brighton karşısında alındı. Ev sahibi ekipte sakat olan Eunan O’Kane (OS, 12/0) ve Lewie Coyle (D, 1/0) kadroda yer almıyor. Ayrıca Kyle Bartley (D, 23/3) ve Charlie Taylor (D, 22/0) şüpheli.. 13 puanla ligin son sırasında bulunan Rotherham United ise zayıf kadrosu ile bu sezon kötü günler geçiriyor. Son iki sezondur ligi küme düşme potasının hemen üzerinde bitiren sarı-siyahlı ekip bu sefer Championship’te tutunamayacak gibi görünüyor. Zira son 17 maçta sadece 7 puan toplayabildiler! Konuk takımda sakatlığı bulunan as kaleci Lee Camp (18 maç) yine forma giyemeyecek. Ayrıca orta sahadan Scott Allan (OS, 8/0) şüpheli.. Chris Wood gibi kaliteli bir golcüye sahip olan Leeds United, taraftarı önünde yeni yılın ilk galibiyetine yakın duruyor. Oran yükseltmek isteyenler handikaplı tercihine yönelebilir.. Bahisseverlere önerimiz MODABET‘in açtığı 1.50 oranıyla “Leeds United Kazanır” ve 2.30 oranıyla “Leeds United Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (18:00) www.megamacizle.com

* * *
YÜZDE YÜZ BONUSU KAÇIRMA!
ÜYE OLAN HERKESE 300 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Leeds United: Green, Ayling, Cooper, Jansson, Berardi, Phillips, Bridcutt, Sacko, Roofe, Dallas, Doukara.

Rotherham: Price, Mattock, Wood, Fisher, Forde, Frecklington, Newell, Adeyemi, Belaid, Ward, Brown.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİngiltere

Etiketler: