İddaa Tahminleri: 453 Monaco – Caen

monaco05

Çarşamba İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan karşılaşmalardan sizler için yine günlük banko maçlar hazırladık.. Fransa liginde 21 Aralık Çarşamba günü Monaco ile Caen kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 453 İddaa koduyla yer alan Monaco – Caen maçının iddaa tahminleri ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile hedefimiz her daim kazandırmak. Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com analiz ekibi, garanti kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor. Bizi takip edin, sizler de banko maç analizleri ile kazanmaya başlayın.

ÜYE OLAN HERKESE 300 TL BONUS

Monaco’nun içerdeki son 5 maçı
Monaco – Montpellier: 6-2
Monaco – Nancy: 6-0
Monaco – Marseille: 4-0
Monaco – Bastia: 5-0
Monaco – Lyon: 1-3

Caen’nin deplasmandaki son 5 maçı
Bordeaux – Caen: 0-0
Montpellier – Caen: 3-2
Nancy – Caen: 2-0
Marsilya – Caen: 1-0
Lille – Caen: 4-2

Aralarındaki son 4 maç
Monaco – Caen: 2-2
Caen – Monaco: 0-3
Monaco – Caen: 1-1
Caen – Monaco: 2-2

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte savunma oyuncularından Mendy (D, 11/0) cezalı, Raggi (D, 8/0) sakat.

Konuk takımda ise Vercoutre (Kaleci, 14/0) ve Ben Youssef (D, 6/0) kadroda yer almıyor.

İddaa oranları
1.15  4.75  9.00 (ALT 2.15 – ÜST 1.35)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
1.30  5.75  9.50 (ALT 2.60 – ÜST 1.45)

İDDAA TAHMİNLERİ: Fransa liginde 19. hafta mücadelesi.. 39 puanla 2. sırada yer alan Monaco, geçen Pazar günü içerde Lyon’a 3-1 mağlup olarak, bu sezon iç sahada ilk yenilgisini almış oldu. Bu mağlubiyette 39. dakikada Benjamin Mendy’nin kırmızı kart ile oyun dışı kalmasının da payı büyük. Leonardo Jardim’in öğrencileri 10 kişi kalmasına rağmen ikinci yarı Lyon gibi güçlü bir ekibe karşı baskı kurmasını bildi ve maçı 2-1’e getirdi. Ancak 87’e Lacazette’ye engel olamayarak sahadan 3-1’lik yenilgi ile ayrıldıar ve şampiyonluk yarışında önemli bir yara aldılar. Bu hafta lider Nice zorlu Bordeaux deplasmanına çıkacağından Monaco’nun puan kaybetmemesi gerekir. Ev sahibi ekipte savunma oyuncularından Mendy (D, 11/0) cezalı, Raggi (D, 8/0) sakat.. 18 puanla 16. sırada bulunan Caen ise küme düşmemek için mücadele veriyor. İç sahada topladıkları puanlarla ayakta durmaya çalışıyorlar. Zira deplasman maçlarında çok kötüler. 8 dış saha maçında sadece 1 puan alabildiler. Vercoutre (Kaleci, 14/0) ve Ben Youssef (D, 6/0) kadroda yer almıyor.. Mutlak kazanması gereken Monaco, bu kez hata yapmayacaktır ve sahadan farklı bir skorla galip gelmesini bilecektir.. Bahisseverlere önerimiz MODABET‘in açtığı 1.30 oranıyla “Monaco Kazanır” ve 1.75 oranıyla “Monaco Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-0

CANLI İZLE: (22:00) www.megamacizle.com

* * *
YÜZDE YÜZ BONUSU KAÇIRMA!
ÜYE OLAN HERKESE 300 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Monaco: D. Subasic – D. Sidibe, Jemerson, K. Glik, A. Toure – T. Bakayoko, J. Moutinho, T. Lemar, Bernardo Silva – R. Falcao, V. Germain.

Caen: M. Dreyer – V. Bessat, J. Adeoti, A. Yahia, D. Da Silva, F. Guilbert – J. Delaplace, J. Feret, N. Seube – R. Rodelin, I. Santini.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

.

Kategoriler: FeaturedFransaİddaa Tahminleri

Etiketler: