İddaa Tahminleri: 526 Monaco – Lyon

monaco05

Pazar İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık.. Fransa liginde 18 Aralık Pazar günü Monaco ile Lyon kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 526 İddaa koduyla yer alan Monaco – Lyon maçının iddaa tahmini ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

İddaa yorumları ve günlük garanti kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç analizleri, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ÜYE OLAN HERKESE 300 TL BONUS

Monaco’nun içerdeki son 4 maçı
Monaco – Montpellier: 6-2
Monaco – Nancy: 6-0
Monaco – Marseille: 4-0
Monaco – Bastia: 5-0

Lyon’un ligdeki son 4 maçı
Toulouse – Lyon: 1-2
Lille – Lyon: 0-1
Nantes – Lyon: 0-6
Metz – Lyon: 1-0 (Maç yarıda kaldı)

Geçen sezon aralarındaki maçlar
Monaco – Lyon: 1-1
Lyon – Monaco: 6-1

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte önemli bir eksik bulunmuyor.

Konuk takımda ise orta sahanın önemli isimlerinden Corentin Tolisso (OS, 16/4) ile sakatlığı süren Emanuel Mammana (D, 6/0) kadroda yer almıyor.

İddaa oranları
1.65  3.30  3.40 (ALT 1.80 – ÜST 1.55)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
1.90  3.80  4.10 (ALT 2.25 – ÜST 1.65)

İDDAA TAHMİNLERİ: Fransa ligi Lique 1’de 18. hafta mücadelesi.. Lider Nice’in 1 puan gerisinde 2. sırada bulunan Monaco, deyim yerinde ise “gümbür gümbür” top oynuyor. Özellikle iç sahada taraftarını mest eden skorlar alan Leonardo Jardim’in öğrencileri, içerde oynadığı son 4 maçını handikaplı kaznaırken, rakip filelere bu 4 maçta tam 21 gol attı! Zaten 53 golle ligin açık ara en fazl agol atan takımılar. Ev sahibi ekipte önemli bir eksik bulunmuyor.. 28 puanla 5. sırada yer alan Lyon ise Nice, Monaco ve PSG arasında yaşanan şampiyonluk yarışının gerisinde kaldı. Bruno Genesio’nun talebeleri, yarıda kalan Metz maçını saymazsak, son 3 deplasman maçında 9 puan toplamasını bildi. Konuk ekipte orta sahanın önemli isimlerinden Corentin Tolisso (OS, 16/4) ile sakatlığı süren savunma oyuncusu Emanuel Mammana (D, 6/0) kadroda yer almıyor.. Futbolu ile büyük keyif veren ve savunma hattından ileri ucuna kadar komple skor üretebilen bir takım olan Monaco, gollü geçmesini beklediğimiz maçta Radamel Falcao önderliğinde 3 puana yakın duruyor.. Bahisseverlere önerimiz MODABET‘in açtığı 1.90 oranıyla “Monaco kazanır” ve 1.65 oranıyla “2.5 Gol üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-1

CANLI İZLE: (22:45) www.megamacizle.com

* * *
YÜZDE YÜZ BONUSU KAÇIRMA!
ÜYE OLAN HERKESE 300 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Monaco (Maç kadrosu): Subasic, De Sanctis – Fabinho, Glik, Jemerson, B.Mendy, Raggi, D.Sidibe, A.Toure – T.Bakayoko, Boschilia, Dirar, Lemar, Moutinho, B.Silva – Carrillo, Falcao, Germain, Mbappe.

Lyon (Maç kadrosu): A.Lopes, Gorgelin – Rafael, M.Diakhaby, Jallet, Morel, Rybus, Yanga-Mbiwa – Darder, Ferri, Gonalons, Tolisso, Tousart – Cornet, Fekir, Ghezzal, Lacazette, Valbuena.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

.

Kategoriler: FeaturedFransaİddaa Tahminleri

Etiketler: