İddaa Tek Çift Nedir? (Videolu Anlatım)

 

İddaa’dan yeni oyun: Tek mi, Çift mi?.. Peki “Tek, Çift” nedir, “Tek, Çift” nasıl oynanır.. İşte size özel hazırladığımız haber ve videosu..

Bir süredir gelmesi planlanan “Tek mi, Çift mi? İddaa oyunu aktif edildi. Oyun çeşitliliğini artırmak için hazırlanan etkinlikte tamamen şansına bağlı bir oyun getirildi. Artık maç sonuçlarının toplam skor tahminlerinin hangi rakamla biteceğini tahmin edebileceksiniz. Genel oranlar ise standartların altında tutularak 1.70 olarak belirlendi. Ancak maçlara göre oranlar değişiklik göstereceği açıklandı.

ÜYE OLAN HERKESE 2000 TL BONUS
ÜSTELİK HER MAÇ ŞİFRESİZ

Tek Çift Nedir?

TEK/ÇİFT, bir futbol maçında atılan toplam gol sayısının tek sayımı yoksa çift sayımı olacağını tahmin etme bahsidir. Bir maçın 90 dakikalık sonucunda, karşılaşmada atılan toplam gol sayısının iki olasılıklı tahmini üzerine oynanır.

Örneğin; TEK: TEK oynadığınız durumda bahsin kazanması için maçta atılan toplam golün tek sayılar olması gerekmektedir. (1,3,5,7,9, vb) Örneğin karşılaşma 2-1, 3-2, 1-0, 7-8 vb. bir sonuçla biterse TEK bahsi kazanmış sayılır.

ÇİFT: ÇİFT oynadığınız durumda bahsin kazanması için maçta atılan toplam golün çift sayı olması gerekmektedir. (0,2,4,6,8, vb) Örneğin karşılaşma 0-0, 2-0, 2-2, 5-5 vb. bir sonuçla biterse ÇİFT bahsi kazanmış sayılır.

Kurallar:

Uzatmalar ve penaltılarda atılan goller değerlendirmeye dahil değildir. Maçlarda 90 dakika sonunda çıkan skor değerlendirilecektir.

Tek / Çift bahsi futbol maç skoru için geçerlidir. * 0 (Sıfır) çift sonuç sayılmaktadır.

VİDEOLU ANLATIM

Kategoriler: İddaa Rehberi

Etiketler: