İddaa Tahminleri: 156 Napoli – Sassuolo

napoli09

Pazartesi İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan karşılaşmalardan sizler için yine günlük banko maçlar hazırladık.. İtalya Serie A’da 28 Kasım Pazartesi günü Napoli ile Sassuolo kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 156 İddaa koduyla yer alan Napoli – Sassuolo maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile hedefimiz her daim kazandırmak. Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com analiz ekibi, garanti kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor. Bizi takip edin, sizler de banko maç analizleri ile kazanmaya başlayın.

ÜYE OLAN HERKESE 350 TL BONUS

Napoli’nin içerdeki son 4 maçı
Napoli – Chievo: 2-0
Napoli – Roma: 1-3
Napoli – Empoli: 2-0
Napoli – Lazio: 1-1

Sassuolo’nun deplasmandaki son 4 maçı
Milan – Sassuolo: 4-3
Bologna – Sassuolo: 1-1
Lazio – Sassuolo: 2-1
Sampdoria – Sassuolo: 3-2

Bu sahada aralarındaki son 2 maç
Napoli – Sassuolo: 2-0
Napoli – Sassuolo: 3-1

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte sakatlığı süren Milik (F, 7/4) yine kadroda yer almıyor.

Konuk takımda ise Letschert (D, 2/0), Duncan (OS, 5/0), Sensi (OS, 4/1), Biondini (OS, 11/0) ve Berardi (F, 2/2) forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.15  4.75  9.00 (ALT 2.15 – ÜST 1.35)

RİVALO oranları (350 TL BONUS için TIKLA)
1.30  5.50  9.50 (ALT 2.60 – ÜST 1.50)

İDDAA TAHMİNLERİ: İtalya Serie A’da 14. hafta mücadelesi.. 24 puanla 7. sırada yer alan Napoli, zirve yarışından kopmamak adına mutlak kazanması gereken maça çıkacak. Aksi durumda puan farkı açılaşacağından Şampiyonlar Ligi bileti riske girebilir. temsilcimiz Beşiktaş’ın da yer aldığı Şampiyonlar Ligi B Grubu maçında içerde Dinamo Kiev ile 0-0 berabere kalarak taraftarını üzen Maurizio Sarri’nin öğrencileri, bugün 3 puanı alarak taraftarının gönlünü almasını bilecektir. Ev sahibi ekipte sakatlığı süren Milik (F, 7/4) yine kadroda yer almıyor.. 13 puanla 16. sırada bulunan Sassuolo ise formsuz bir süreçten geçiyor. Yeşil-siyahlı ekip UEFA Avrupa Ligi maçları da dahil son 8 resmi maçında galibiyet yüzü göremedi. Zorlu Napoli deplasmanından sağ çıkmaları sürpriz olur. Üstelik sakat listesi yine kabarık!.. Bahisseverlere önerimiz RİVALO‘nun açtığı 1.30 oranıyla “Napoli Kazanır” ve 1.50 oranıyla “2.5 Gol üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-1

CANLI İZLE: (21:00) www.megamacizle.com

* * *
YÜZDE YÜZ BONUSU KAÇIRMA!
ÜYE OLAN HERKESE 350 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

NAPOLİ (4-3-3): Reina; Maggio, Albiol, Koulibaly, Ghoulam; Allan, Jorginho, Hamsik; Callejon, Gabbiadini, Insigne.

SASSUOLO (4-3-3): Consigli; Gazzola, Acerbi, Cannavaro, Peluso; Mazzitelli, Magnanelli, Missiroli; Ricci, Matri, Defrel.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

 

.

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİtalya

Etiketler: