İddaa Tahminleri: 455 Beşiktaş – Benfica

bjk12

Çarşamba Şampiyonlar Ligi İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık.. Şampiyonlar Ligi’nde 23 Kasım Çarşamba günü Beşiktaş ile Benfica kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 455 İddaa koduyla yer alan Beşiktaş – Benfica maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

İddaa tahminleri ve günlük garanti kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç analizleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ÜYE OLAN HERKESE 350 TL BONUS

Beşiktaş’ın gruptaki maçları
Benfica – Beşiktaş: 1-1
Beşiktaş – Dynamo Kiev: 1-1
Napoli – Beşiktaş: 2-3
Beşiktaş – Napoli: 1-1

Benfica’nın gruptaki maçları
Benfica – Beşiktaş: 1-1
Napoli – Benfica: 4-2
Dynamo Kiev – Benfica: 0-2
Benfica – Dynamo Kiev: 1-0

Aralarındaki ilk maç
Benfica – Beşiktaş: 1-1

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte sakatlığı bulunan Rhodolfo (D, 3/1), Caner Erkin (D, 6/0) ve Talisca (OS, 6/4) forma giyemeyecek. Ayrıca Necip Uysal (OS, 6/0) şüpheli.

Konuk takımda ise Grimaldo (D, 8/2), Andre Horta (OS, 7/1) ve Jonas (F, 1/0) kadroda yer almıyor.

İddaa oranları
2.20  3.10  2.35 (ALT 1.55 – ÜST 1.80)

RİVALO oranları (350 TL BONUS için TIKLA)
3.00  3.20  2.50 (ALT 1.70 – ÜST 2.15)

İDDAA TAHMİNLERİ: Şampiyonlar Ligi’nde 5. hafta mücadelesi.. B Grubu’nda Benfica’nın 7, Beşiktaş’ın 6 puanı bulunuyor. Evinde son maçına çıkacak olan siyah-beyazlı ekip bu maçı kaybetmesi durumunda ilk iki şansını bitirmiş gibi birşey olacak. o sebeple mutlak puan alması gereken maçta, ilk hedef 3 puan olacak. “Yenemiyorsan yenilme” felsefesi ile de en kötü 1 puanı hanesine yazdırması lazım. Son olarak ligde Adanaspor’u 2-1 mağlup eden Beşiktaş’ta sakatlığı bulunan Rhodolfo (D, 3/1), Caner Erkin (D, 6/0) ve Talisca (OS, 6/4) forma giyemeyecek. Ayrıca Necip Uysal (OS, 6/0) şüpheli.. Portekiz temsilcisi Benfica ise öncelikle yenilmemek için mücadele edecek. Rui Vitoria’nın öğrencilerinin gruptaki son maçı içerde Napoli ile.. Bu karşılaşmada Grimaldo (D, 8/2), Andre Horta (OS, 7/1) ve Jonas (F, 1/0) kadroda yer almıyor.. Kıran kırana geçecek mücadelede Vodafone Arena’nın müthiş atmosferi ile Beşiktaş’ın en azından 1 puan ile sahadan ayrılacağını düşünüyoruz.. Bahisseverlere önerimiz RİVALO‘nun açtığı 1.55 oranıyla “Beşiktaş Çifte Şans” ve 2.05 oranıyla “Toplam Gol Sayısı 2-3” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-1

CANLI İZLE: (20:45) www.megamacizle.com

* * *
YÜZDE YÜZ BONUSU KAÇIRMA!
ÜYE OLAN HERKESE 350 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Beşiktaş (RESMİ): Fabricio, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Beck, Tolgay Arslan, Hutchinson, Quaresma, Oğuzhan Özyakup, Adriano, Aboubakar..

Benfica (RESMİ): Ederson, Semedo, Luisao, Lindelöf, Eliseu, Pizzi, Fejsa, Salvio, Gonçalo Guedes, Cervi, Mitroglou.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

 

 

 

.

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriPortekizŞampiyonlar LigiTürkiye

Etiketler: