İddaa Tahminleri: 528 Gremio – Sport Recife

gremio04

Pazartesi İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık.. Brezilya liginde 7 Kasım Pazartesi günü Gremio ile Sport Recife kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 528 İddaa koduyla yer alan Gremio – Sport Recife maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

İddaa tahminleri ve günlük garanti kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç analizleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ÜYE OLAN HERKESE 5 TL BONUS

Gremio’nun içerdeki maçları
Gremio – Fluminense: 0-1
Gremio – Chapecoense: 1-0
Gremio – A.Paranaense: 1-0
Gremio – Internacional: 0-0

Sport Recife’nin deplasmandaki maçları
Atl Mineiro – Sport Recife: 1-0
Fluminense – Sport Recife: 3-1
Chapecoense – Sport Recife: 3-0
Palmeiras – Sport Recife: 2-1

Bu sahadaki aralarındaki son 3 maç (Lig)
Gremio – Sport Recife: 3-1
Gremio – Sport Recife: 2-0
Gremio – Sport Recife: 1-1

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Edilson (D, 25/1) ve Bolanos (F, 15/1) cezalı. As oyunculardan Luan (F, 24/6), Maicon (OS, 20/0) ve Ramiro (OS, 22/0) kadroya alınmadı. Ayrıca kaleci Bruno Grassi (8 maç) sakat.

Konuk takımda ise Rithely (OS, 29/2) cezalı. Ayrıca Paulo Roberto (OS, 14/0), Samuel Xavier (D, 31/0), Gabriel Xavier (OS, 26/3) ve Rodney Wallace (OS, 22/3) forma giyemeyecek. Ronaldo Alves (D, 15/0) ve Mansur (D, 1/0) şüpheli.

İddaa oranları
1.40  3.50  5.00 (ALT 1.55 – ÜST 1.80)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
1.55  3.80  6.25 (ALT 1.70 – ÜST 2.15)

İDDAA TAHMİNLERİ: Brezilya liginde 34. hafta mücadelesi.. Geçen sezon Serie A’yı 3. sırada bitiren Gremio, bu sezon şampiyonluk yarışında erken havlu atarak taraftarını üzdü. 49 puanla 8. sırada yer alan Renato Gaucho’nun öğrencileri, Brezilya Kupası’nda hafta içi Cruzeiro’yu eleyerek adını finale yazdırdı. Ligde bir hedefleri kalmadığı için teknik direktör Gaucho kupa maçlarına as oyuncularla çıkıp, lig maçlarına yedek ağırlıklı oyuncular sürüyor. Bu karşılaşmada da benzer bir uygulamaya gidecektir.. 40 puanla 14. sırada yer alan Sport Recife ise küme düşme potasının 4 puan üstünde bulunuyor. Sezon sonuna kadar yardımcı hoca Daniel Paulista ile yola devam kararı alan Recife’nin hedefi kümede kalabilmek. Ancak deplasman performanslarının çok kötü olduğunu belirtmemiz lazım; Son 6 deplasman maçını kaybettiler.. Gremio normal koşullarda maçın favorisi ancak kadroda revisyına gidecek olmaları nedeniyle öncelik tercihimiz ALT olacak. Zira ev sahibi ekibin ligde oynadığı son 8 maç 2.5 barajının altında kaldı.. Bahisseverlere önerimiz MODABET‘in açtığı 1.70 oranıyla “2.5 Gol Altı” ve 1.55 oranıyla “Gremio Kazanır” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-0

CANLI İZLE: (01:00) www.megamacizle.com

* * *
YÜZDE YÜZ BONUSU KAÇIRMA!
ÜYE OLAN HERKESE 300 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

GREMİO: Marcelo Grohe; Wallace Oliveira, Geromel, Kannemann, Marcelo Oliveira; Walace, Jailson, Pedro Rocha, Douglas, Negueba; Henrique Almeida.

SPORT RECİFE: Magrao; Apodi, Matheus Ferraz, Ronaldo Alves (Durval), Rene; Ronaldo (Rodrigo Mancha), Neto Moura, Diego Souza, Everton Felipe, Rogerio; Ruiz.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

.

Kategoriler: BrezilyaFeaturedİddaa Tahminleri

Etiketler: