İddaa Tahminleri: 476 Zenit – Dundalk

zenit07

Perşembe İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Banko maçlar, İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile yine hedefimiz kazandırmak.. UEFA Avrupa Ligi’nde 3 Kasım Perşembe günü Zenit – Dundalk kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 476 İddaa koduyla yer alan Zenit – Dundalk maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com ekibi, iddaa analizi, garanti kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ÜYE OLAN HERKESE 5 TL BONUS

Zenit’in gruptaki maçları
M.Tel Aviv – Zenit: 3-4
Zenit – AZ Alkmaar: 5-0
Dundalk – Zenit: 1-2

Dundalk’ın gruptaki maçları
AZ Alkmaar – Dundalk: 1-1
Dundalk – M.Tel Aviv: 1-0
Dundalk – Zenit: 1-2

Aralarındaki ilk maç
Dundalk – Zenit: 1-2

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Zenit’te savunma oyuncusu Smolnikov (D, 9/0) ile sezon başından beri sakat olan Danny ve Faizulin kadroda yer almıyor.

Konuk takımda ise Robbie Benson (OS, 24/2) ve Darren Meenan (OS, 24/1) kadroda yer almıyor. Sakatlıktan yeni çıkan Stephen O’Donnell (D, 23/1) şüpheli.

İddaa oranları
1.02  7.00  16.00 (ALT 2.50 – ÜST 1.25)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
1.12  7.50  18.50 (ALT 2.85 – ÜST 1.40)

İDDAA TAHMİNLERİ: UEFA Avrupa Ligi D grubu 4. hafta mücadelesi.. Grupta oynadığı 3 maçını da kazanarak 9 puanla liderlik koltuğunda oturan Zenit’te keyifler yerinde. Mircea Lucescu gibi çok tecrübeli bir hoca ile UEFA Avrupa Ligi’nde final hedefliyorlar. İki hafta önce bugünkü rakipleri Dundalk’ı deplasmanda 2-1 mağlup etmişlerdi. 1-0 geriye düşmelerine rağmen maçta büyük sütünlük kurarak hak ettileri 3 puanı almasını bildiler. İrlanda temsilcisi Dundalk gücünün üstünde bir performans sergileyerek grupta 4 puan toplamasını bildi. Ancak bu gece zorlu Zenit deplasmanında direnç göstermeleri hiç kolay olmayacak. -2 derecede kar yağışı altında oynanacak mücadelede Zenit’in gol yemeden kazanmasını bekliyoruz.. Bahisseverlere önerimiz MODABET‘in açtığı 1.55 oranıyla “Karşılıklı Gol Yok” ve 1.40 oranıyla “Zenit Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (22:45) www.megamacizle.com

* * *
YÜZDE YÜZ BONUSU KAÇIRMA!
ÜYE OLAN HERKESE 300 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Zenit (4-2-3-1): Kerzhakov – Chernov Criscito, Neto, Anyukov – Witsel, Mauricio – Shatov, Giuliano, Kokorin – Dzyuba.

Dundalk (4-2-3-1): Rogers – Grimes, Barrett, Keane, Gannon – Poynton, McEleney – O’Connor, Shiels, Dalton – Michael O’Connor.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

.

Kategoriler: Avrupa LigiFeaturedİddaa TahminleriİrlandaRusya

Etiketler: