İddaa Tahminleri: 536 Napoli – Empoli

napoli09

Çarşamba İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan karşılaşmalardan sizler için yine günlük banko maçlar hazırladık.. İtalya ligi Serie A’da 26 Ekim Çarşamba günü Napoli ile Empoli kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 536 İddaa koduyla yer alan Napoli – Empoli maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile hedefimiz her daim kazandırmak. Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com analiz ekibi, garanti kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor. Bizi takip edin, sizler de banko maç analizleri ile kazanmaya başlayın.

ÜYE OLAN HERKESE 5 TL BONUS

Napoli’nin içerdeki maçları
Napoli – Milan: 4-2
Napoli – Bologna: 3-1
Napoli – Chievo: 2-0
Napoli – Roma: 1-3

Empoli’nin deplasmandaki maçları
Udinese – Empoli: 2-0
Torino – Empoli: 0-0
Lazio – Empoli: 2-0
Genoa – Empoli: 0-0

Bu sahada aralarındaki son 2 maç
Napoli – Empoli: 2-2
Napoli – Empoli: 5-1

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Gabbiadini (F, 8/1) cezalı. Ayrıca sakatlığı bulunan Albiol (D, 6/0) ve Milik (F, 7/4) kadroda yer almıyor.

Konuk takımda ise Laurini (D, 5/0) sakat. Ayrıca Gilardino (F, 6/0) şüpheli.

İddaa oranları
1.10  5.50  10.00 (ALT 2.05 – ÜST 1.40)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
1.30  5.50  10.00 (ALT 2.10 – ÜST 1.65)

İDDAA TAHMİNLERİ: İtalya ligi Serie A’da 10. hafta mücadelesi.. 17 puanla 4. sırada bulunan Napoli, skor üretmekte sıkıntı yaşamıyor ancak savunma zaafları nedeniyle zaman zaman beklenmedik sürpriz puan kayıpları yaşayabiliyor. Serie A’da Atalanta ve Roma, Şampiyonlar Ligi’nde ise Beşiktaş mağlubiyetleri sonrası geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda Crotone’yi 2-1 yenerek üzerindeki ölü toprağını attı. Ev sahibi ekipte Gabbiadini (F, 8/1) cezalı. Ayrıca sakatlığı bulunan Albiol (D, 6/0) ve Milik (F, 7/4) kadroda yer almıyor.. 6 puanla 18. sırada yer alan Empoli ise taraftarını üzen sonuçlar alıyor. Galibiyet sayısı sadece 1 olan Güney İtalya ekibinün en büyük sorunu skor üretememesi. 2-1 yendikleri Crotone maçı dışında oynadıkları 8 maçta hiç gol atamadılar! Konuk takımda Laurini (D, 5/0) sakat. Ayrıca Gilardino (F, 6/0) şüpheli.. Napoli savunmasının ligde sadece 2 golü bulunan Empoli karşısında zornacağını düşünmüyoruz. Maurizio Sarri’nin öğrencileri taraftarı önünd ehata yapmayacaktır.. Bahisseverlere önerimiz MODABET‘in açtığı 1.30 oranıyla “Napoli Kazanır” ve 1.80 oranıyla “Napoli Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-0

CANLI İZLE: (21:45) www.megamacizle.com

* * *
YÜZDE YÜZ BONUSU KAÇIRMA!
ÜYE OLAN HERKESE 300 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Napoli (4-3-3): Reina; Hysaj, Maksimovic, Koulibaly, Goulham; Hamsik, Diawara, Allan; Callejon, Mertens, Insigne.

Empoli (4-3-1-2): Skorupski; Veseli, Bellusci, Costa, Di Marco; Croce, Mauri, Buchel; Saponara; Pucciarelli, Maccarone.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

.

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİtalya

Etiketler: