İddaa Tahminleri: 487 Shakhtar Donetsk – Gent

shakhtar04

Perşembe UEFA Avrupa Ligi İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Banko maçlar, İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile yine hedefimiz kazandırmak.. UEFA Avrupa Ligi’nde 20 Ekim Perşembe günü Shakhtar Donetsk ile Gent kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 460 İddaa koduyla yer alan Shakhtar Donetsk – Gent maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com ekibi, iddaa analizi, garanti kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ÜYE OLAN HERKESE 5 TL BONUS

Shakhtar Donetsk’in gruptaki maçları
Konyaspor – Shakhtar: 0-1
Shakhtar – Braga: 2-0

Gent’in gruptaki maçları
Braga – Gent: 1-1
Gent – Konyaspor: 2-0

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte orta sahadan Fred (OS, 10/1) cezalı. Sakatlığı bulunan Wellington (F, 7/0), Seleznyov (F, 3/1) ve Krivtsov (D, 1/0) forma giyemeyecek. Ayrıca Ordets (D, 7/3) şüpheli.

Konuk takımda ise Matton (OS, 4/0) ve Kujovic (F, 1/0) kadroda yer almıyor.

İddaa oranları
1.20  4.30  8.00 (ALT 1.85 – ÜST 1.50)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
1.40  4.50  6.50 (ALT 2.20 – ÜST 1.65)

İDDAA TAHMİNLERİ: UEFA Avrupa Ligi H Grubu 3. hafta mücadelesi.. Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk’i yakından çok iyi tanıyoruz. Bu sezon hem Başakşehir, hem de Konyaspor maçlarında ne kadar güçlü bir takım olduklarını aldıkları net galibiyetlerle gördük. Her sene önemli oyuncular satmalarına rağmen takımı yıllardır çalıştıran Lucescu öyle müthiş bir sistem oluşturmuş ki, yeni hocalarıyla da başarılı sonuçlar almaya devam ediyorlar. Ukrayna liginde en yakın rakibi Dynamo Kiev’in 6 puan önünde yenilgisiz lider olan Shakhtar’da orta sahadan Fred (OS, 10/1) cezalı. Sakatlığı bulunan Wellington (F, 7/0), Seleznyov (F, 3/1) ve Krivtsov (D, 1/0) forma giyemeyecek. Ayrıca Ordets (D, 7/3) şüpheli.. 4 puanla grupta 2. sırada yer alan Gent ise zorlu deplasmanda 1 puan hedefliyor. Ligde 4. sırada yer alan Belçika ekibi, iç saha oynadığı tüm maçları kazanırken, deplasmanda hiç galip gelemedi.. Konuk takımda Matton (OS, 4/0) ve Kujovic (F, 1/0) kadroda yer almıyor.. UEFA Avrupa Ligi’nin favori takımları arasında yer alan Shakhtar Donetsk, müthiş formu ile bugün de 3 puana yakın duruyor. Riski sevenler cazip oranı ile handikap tercihine yönelebilir.. Bahisseverlere önerimiz MODABET‘in açtığı 1.40 oranıyla “Shakhtar Donetsk Kazanır” ve 2.15 oranıyla “Shakhtar Donetsk Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (20:00) www.megamacizle.com

* * *
YÜZDE YÜZ BONUSU KAÇIRMA!
ÜYE OLAN HERKESE 300 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Shakhtar Donetsk: Pyatov, Kucher, Ismaily, Butko, Ordets, Marlos, Stepanenko, Bernard, Dentinho, Kovalenko, Ferreyra.

Gent: Rinne, Asare, Gershon, Mitrovic, Nielsen, Milicevic, Renato Neto, Van der Bruggen, Saief, Coulibaly, N’Dongala.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

 

.

Kategoriler: Avrupa LigiBelçikaFeaturedİddaa Tahminleri

Etiketler: