İddaa Tahminleri: 556 Carpi – Pisa

carpi02

Pazartesi İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Banko maçlar, İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile yine hedefimiz kazandırmak.. İtalya Serie B’de 3 Ekim Pazartesi günü 4 bin kişilik Sandro Cabassi Stadı’nda Carpi ile Pisa kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 556 İddaa koduyla yer alan Carpi – Pisa maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com ekibi, iddaa analizi, garanti kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ÜYE OLAN HERKESE 5 TL BONUS

Carpi’nin içerdeki maçları
Carpi – Benevento: 1-1
Carpi – Frosinone: 0-0
Carpi – Virtus Entella: 2-1

Pisa’nın deplasmandaki maçları
Ternana – Pisa: 1-0
Virtus Entella – Pisa: 0-0
Frosinone – Pisa: 0-0

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Belec (Kaleci, 1 maç) ve Struna (D, 3/1) milli takıma gittiklerinden kadroda yer almıyor.

Konuk ekipte ise kaptan Mannini (OS, 6/0) sakatlığı nedneiyle forma giyemeyecek. Ayrıca Lisuzzo (D, 6/1), Longhi (D, 6/0) şüpheli.

İddaa oranları
1.60  3.20  3.75 (ALT 1.40 – ÜST 2.05)

RİVALO oranları (350 TL BONUS için TIKLA)
1.80  3.20  4.70 (ALT 1.55 – ÜST 2.30)

İDDAA TAHMİNLERİ: İtalya ikinci ligi olan Serie B’de 7. hafta mücadelesi.. 9 puanla 8. sırada yer alan Carpi, bu maçı kazanması durumunda 5. sıraya yükselecek. Son iki karşılaşması haricinde oynadığı 4 maç ALT sonuçlanan Fabrizio Castori’nin öğrencileri, iç sahada 2 beraberlik ve 1 galibiyet elde etti. Ev sahibi ekipte Belec (Kaleci, 1 maç) ve Struna (D, 3/1) milli takıma gittiklerinden kadroda yer almıyor.. Ligin yeni ekibi Pisa ise 11 puanla 6. sırada bulunuyor. İtalyanlar’ın efsane futbolcularından Gennaro Gattuso’nun teknik direktörlüğü yaptığı Pisa’nın sadece 1 maçı ÜST sonuçlandı. Deplasman maçlarında sadece savunma ağırlıklı bir futbol anlayışı ile sahada olan Gattuso’nun öğrencileri, 3 dış saha maçında hiç gol atamazken, kalesinde sadece 1 gol gördü.. Taraf bahsinde ev sahibi Carpi bir adım önde görünse de kuponlarda öncelikle ALT tercihi düşünülmeli.. Bahisseverlere önerimiz RİVALO‘nun açtığı 1.55 oranıyla “2.5 Gol Altı” ve 1.80 oranıyla “Carpi Kazanır” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-0

CANLI İZLE: (21:30) www.megamacizle.com

* * *
YÜZDE YÜZ BONUSU KAÇIRMA!
ÜYE OLAN HERKESE 350 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

CARPI: Colombi; Poli, Romagnoli, Gagliolo, Letizia; Pasciuti, Bianco, Mbaye, Di Gaudio; Crimi; Lasagna.

PISA: Ujkani; Avogadri, Crescenzi, Lisuzzo, Longhi; Golubovic, Verna, Di Tacchio; Varela, Cani, Lazzari.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..     

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİtalya

Etiketler: