İddaa Tahminleri: 271 Brentford – Wigan

brentford02

Cumartesi İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Banko maçlar, İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile yine hedefimiz kazandırmak.. İngiltere Championship’te 1 Ekim Cumartesi günü 12 bin 700 kişilik Griffin Park Stadı’nda Brentford ile Wigan kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 124 İddaa koduyla yer alan Brentford – Wigan maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com ekibi, iddaa analizi, garanti kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ÜYE OLAN HERKESE 5 TL BONUS

Brentford’un içerdeki maçları
Brentford – Ipswich: 2-0
Brentford – Not.Forest: 1-0
Brentford – Sheffield Wed: 1-1
Brentford – Preston North: 5-0
Brentford – Reading: 4-1

Wigan’ın deplasmandaki maçları
Bristol City – Wigan: 2-1
Not.Forest – Wigan: 4-3
Sheffield Wed – Wigan: 2-1
Norwich City – Wigan: 2-1
Preston North – Wigan: 2-1

Aralarındaki son 2 maç
Wigan – Brentford: 0-0
Brentford – Wigan: 3-0

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte orta sahadan Callum Elder (OS, 6/0) kadroda yer almıyor.

Konuk ekipte ise Alex Gilbey (OS, 8/1), Reece Burke (D, 2/0), Craig Morgan (D, 5/0) ve Donervon Daniels (D, 1/0) forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.80  3.10  3.10 (ALT 1.70 – ÜST 1.65)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
1.95  3.55  3.80 (ALT 1.95 – ÜST 1.85)

İDDAA TAHMİNLERİ: İngiltere Championship’te 11. hafta mücadelesi.. İki yıl önce Championship’e yükselen ve o yıl ligi 5. sırada bitiren Brentford, geçen sezon ligi 9. sırada tamamlamıştı. Teknik direktör Dean Smith ile yola devam kararı alan kırmızı-siyahlılar, iç sahada bu sezon başarılı maçlara imza attı. Taraftarı önünde 5 maçta 4 galiibyet, 1 beraberlik alan Brentford’da orta sahadan Callum Elder (OS, 6/0) sakatlığı nedeniyle kadroda yer almıyor.. 1 sezon Lig ‘de kalan Wigan ise şampiyon olarak tekrar Championship’e döndü. Ancak kadro kalitesiyle vasatı aşamayınca taraftarı üzen sonuçlar aldılar. Salı günü Wolves’i içerde 88’de buldukları golle 2-1 yenerek az da olsa morallendiler. Konuk ekipte Alex Gilbey (OS, 8/1), Reece Burke (D, 2/0), Craig Morgan (D, 5/0) ve Donervon Daniels (D, 1/0) forma giyemeyecek.. Gerek kadro kalitesi, gerekse form durumu olarak Brentford ağır basıyor. 10 maçta 7 gol atmayı başaran Scott Hogan ile 3 puana yakın duruyorlar.. Bahisseverlere önerimiz MODABET‘in açtığı 1.95 oranıyla “Brentford Kazanır” ve 1.85 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-1

CANLI İZLE: (17:00) www.megamacizle.com

* * *
YÜZDE YÜZ BONUSU KAÇIRMA!
ÜYE OLAN HERKESE 300 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

BRENTFORD: Bentley, Colin, Bjelland, Egan, Dean, Yennaris, McCormack, Sawyers, Josh Clarke, Vibe, Hogan.

WİGAN: Bogdan, Buxton, Perkins, Power, Byrne, Le Fondre, Gomez, MacDonald, Warnock, Wildschut, Burn.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

.

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİngiltere

Etiketler: