İddaa Tahminleri: 516 Shakhtar Donetsk – Braga

shakhtar04

Perşembe İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Banko maçlar, İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile yine hedefimiz kazandırmak.. UEFA Avrupa Ligi’nde 29 Eylül Perşembe günü 35 bin kişilik Arena Lviv Stadı’nda Shakhtar Donetsk ile Braga kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 516 İddaa koduyla yer alan Shakhtar Donetsk – Braga maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com ekibi, iddaa analizi, garanti kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ÜYE OLAN HERKESE 5 TL BONUS

Shakhtar Donetsk’in kupadaki son 3 maçı
Başakşehir – Shakhtar Donetsk: 1-2
Shakhtar Donetsk – Başakşehir: 2-0
Konyaspor – Shakhtar Donetsk: 0-1

Braga’nın son 3 maçı
Braga – Gent: 1-1 (Avrupa Ligi)
Benfica – Braga: 3-1 (Lig)
Braga – V.Setubal: 2-1 (Lig)

Geçen sezon aralarındaki maçlar
Braga – Shakhtar Donetsk: 1-2
Shakhtar Donetsk – Braga: 4-0

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte sakatlığı bulunan Marcio De Azevedo forma giyemeyecek.

Konuk ekipte ise Ricardo Ferreira sakatlığı nedeniyle kadroda yer almıyor.

İddaa oranları
1.35  3.60  5.50 (ALT 1.80 – ÜST 1.55)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
1.45  4.30  6.00 (ALT 2.25 – ÜST 1.60)

İDDAA TAHMİNLERİ: UEFA Avrupa Ligi H grubu 2. hafta mücadelesi.. Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk’i yakından çok iyi tanıyoruz. Bu sezon hem Başakşehir, hem de Konyaspor maçlarında ne kadar güçlü bir takım olduklarını gördük. Her sene önemli oyuncular satmalarına rağmen takımı yıllardır çalıştıran Lucescu öyle müthiş bir sistem oluşturmuş ki, yeni hocalarıyla da başarılı sonuçlar almaya devam ediyorlar. Bu arada önemli bilgi, yeni teknik patron Paulo Fonseca geçen sezon Braga’yı çalıştırıyordu! Bugün eski takımına karşı mücadele verecek.. Ev sahibi ekipte sakatlığı geçen tecrübeli isim Srna maç kadrosuna dahil edildi.. Portekiz liginde 4. sırada yer alan Braga ise grupta oynadığı ilk maçta Gent ile 1-1 berabere kalarak taraftarını memnun edemedi. Jose Peseiro’nun öğrencileri bu sezon en önemli sınavlarını Benfica karşısında verdi. Süper Kupa’da 3-0, ligde de rakiplerine 3-1 mağlup oldular.. Vasat takımlar karşısında kazanıyorlar ancak sert rakiplere diş geçiremiyorlar. Bugün de karşılarında kupanın favori takımlarından biri olan Shakhtar Donetsk var. Ukrayna ekibi güçlü ve uyumlu kadrosu ile sonuca gitmesini bilecektir.. Bahisseverlere önerimiz MODABET‘in açtığı 1.45 oranıyla “Shakhtar Donetsk Kazanır” ve 2.00 oranıyla “Toplam Gol Sayısı 2-3” seçenekleri olacak.

BİLGİ: İddaa’da ev sahibi takımın oranı 1.25’e düştü.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (20:00) www.megamacizle.com

* * *
YÜZDE YÜZ BONUSU KAÇIRMA!
ÜYE OLAN HERKESE 300 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

SHAKTAR DONETSK: Pyatov, Butko, Kucher, Rakitskiy, İsmaily, Stepanenko, Fred, Kovalenko, Marlos, Bernard, Taison (Eduardo).

BRAGA: Marafona, Baiano, Marcelo Goiano, Lazar Rosic, A.Pinto, Mauro, Pedro Tiba, Vukcevic, Pedro Santos, Ahmed Hassan, Wilson Eduardo.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

Kategoriler: Avrupa LigiFeaturedİddaa TahminleriOranı Düşen MaçlarPortekiz

Etiketler: