İddaa Tahminleri: 507 Corinthians – Sport Recife

corinthians05

Perşembe İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Banko maçlar, İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile yine hedefimiz kazandırmak.. Brezilya ligi Serie A’da 8 Eylül Perşembe günü 47 bin kişilik Arena Corinthians Stadı’nda Corinthians ile Sport Recife kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 507 İddaa koduyla yer alan Corinthians – Sport Recife maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com ekibi, iddaa analizi, garanti kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ÜYE OLAN HERKESE 5 TL BEDAVA BONUS

Corinthians’ın içerdeki son 4 maçı
Corinthians – Sao Paulo: 1-1
Corinthians – Figueirense: 1-1
Corinthians – Cruzeiro: 1-1
Corinthians – Vitoria: 2-1

Recife’nin deplasmandaki son 4 maçı
Ponte Preta – Sport Recife: 2-1
Cruzeiro – Sport Recife: 1-2
Figueirense – Sport Recife: 1-1

Bu sahada aralarındaki son 3 maç
Corinthians – Sport Recife: 4-3
Corinthians – Sport Recife: 3-0
Corinthians – Sport Recife: 3-0
Corinthians – Sport Recife: 4-3

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Danilo (OS, 6/1) forma giyemeyecek. Ayrıca milli takımdan dönen Fagner (D, 21/1) şüpheli.

Konuk takımda ise Paulo Roberto (OS, 4/0), Rogerio (F, 5/1), Ronaldo Alves (D, 8/0) ve Tulio de Melo (F, 9/1) kadroda yer almıyor. Ayrıca Mark Gonzalez (F, 8/1) ve Serginho (D, 16/1) şüpheli.

İddaa oranları
1.40  3.40  4.60 (ALT 1.65 – ÜST 1.70)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
1.55  3.95  6.00 (ALT 1.85 – ÜST 1.90)

İDDAA TAHMİNLERİ: Brezilya ligi Serie A’da 23. hafta mücadelesi.. 37 puanla 4. sırada yer alan Corinthians, bu sezon içerde oynadığı lig maçlarında hiç mağlubiyet yüzü görmedi. Taraftarı önünde 7 galibiyet, 4 beraberlik alan Sao Paulo ekibinde orta sahadan Danilo (OS, 6/1) forma giyemeyecek. Ayrıca milli takımdan dönen Fagner (D, 21/1) şüpheli.. 27 puanla 14. sırada bulunan Sport Recife ise küme düşme stresi yaşamadan ligi bitirmek hedefinde. İç sahadaki son maçlarda iyi görüntü veriyorlar ama deplasman karşılaşmalarında vasatı aşamıyorlar. Son olarak Botafogo    deplasmanında 3-0 kaybettiler. Diğer önemli veri ise bu sahada oynadıkları son 4 maçta Corinthians’a mağlup oldular. Konuk takımda Paulo Roberto (OS, 4/0), Rogerio (F, 5/1), Ronaldo Alves (D, 8/0) ve Tulio de Melo (F, 9/1) kadroda yer almıyor. Ayrıca Mark Gonzalez (F, 8/1) ve Serginho (D, 16/1) şüpheli.. İlk 3 hedefinden uzaklaşmamak adına Corinthians’ın alması gereken bir karşılaşma. Evlerinde hata yapmayacaklardır.. Bahisseverlere önerimiz MODABET‘in açtığı 1.55 oranıyla “Corinthians Kazanır” ve 1.90 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-1

CANLI İZLE: (01:30) www.megamacizle.com

* * *
İLK ÜYELİK BONUSU: 300 TL!
ÜSTELİK HER MAÇA CANLI BAHİS
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Corinthians: Cassio – Uendel – Vilson – Yago – Leo Principe – Camacho – Cristian – Rodriguinho – Marquinhos Gabriel – Marlone – Gustavo (Lucca).

Sport Recife: Magrao – Samuel Xavier – Matheus Ferraz – Durval – Rodney Wallace – Rithely – Neto Moura – Diego Souza – Gabriel Xavier – Everton Felipe – Ruiz.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

Kategoriler: BrezilyaFeaturedİddaa Tahminleri

Etiketler: