İddaa Tahminleri: 145 Pescara – Napoli

Napoli08

Pazar İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan karşılaşmalardan sizler için yine günlük banko maçlar hazırladık.. İtalya Serie A liginde 21 Ağustos Pazar günü 24 bin kişilik Adriatico Stadı’nda Pescara ile Napoli kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 145 İddaa koduyla yer alan Pescara – Napoli maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile hedefimiz her daim kazandırmak. Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com analiz ekibi, hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor. Bizi takip edin, sizler de banko maç analizleri ile kazanmaya başlayın.

ÜYE OLAN HERKESE 5 TL BEDAVA BONUS

Pescara’nın son 3 maçı
Real Vicenza – Pescara: 1-2
Pescara – Celta Vigo: 1-2
Pescara – Frosinone: 2-0

Napoli’nin son 3 maçı
Napoli – Nice: 3-0
Napoli – Monaco: 5-0
Hertha Berlin – Napoli: 1-4

Aralarındaki son 4 maç
Pescara – Napoli: 0-1
Napoli – Pescara: 1-0
Napoli – Pescara: 5-1
Pescara – Napoli: 0-3

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Campagnaro (D, 17/0 – Geçen sezon), Fornasier (D, 38/2 – Geçen sezon) ve yeni transferler Nicastro (F) ve Muric (F) kadroda yok.

Konuk takımda ise Jorginho (OS, 35/0 – Geçen sezon) cezalı. Ayrıca El Kaddouri (OS, 20/1 – Geçen sezon) ve yeni transferler Tonelli (D) ile Giaccherini (OS) kadroda yer almıyor.

İddaa oranları
7.00  4.00  1.25 (ALT 1.85 – ÜST 1.50)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
7.25  4.60  1.45 (ALT 2.10 – ÜST 1.70)

İDDAA TAHMİNLERİ: İtalya Serie A’da 1. hafta mücadelesi.. Geçen sezon uzun süre liderlik koltuğunda oturan ancak şampiyonluk ipini Juventus’a kaptıran Napoli, Roma’nın önünde ligi 2. sırada bitirmişti. Transfer döneminde Arjantinli golcü Gonzalo Higuain’i 90 milyon Euro’ya Juventus’a satan Napoli başka bir kayıp yaşamadı. Bu bölgeyi Ajax’tan 32 milyon Euro’ya transfer ettikleri 22 yaşındaki forvet Milik ile dolduran Mavi-beyazlı ekip, ayrıca Piotr Zielinski (Udinese – Orta saha), Lorenzo Tonelli (Empoli – Stoper) ve Giaccherini’yi (Sağ kanat – Sunderland) kadrosuna kattı. Teknik direktör Maurizio Sarri yönetiminde 4 hazırlık maçı oynayan Napoli hepsini handikaplı kazanırken kalesinde sadece 1 gol gördü.. Konuk takımda Jorginho (OS, 35/0 – Geçen sezon) cezalı. Ayrıca El Kaddouri (OS, 20/1 – Geçen sezon) ve yeni transferler Tonelli (D) ile Giaccherini (OS) kadroda yer almıyor.. Ligin yeni takımı Pescara geçen sezon Serie B’yi 4. sırada bitirmiş ve play-off maçları ile Serie A biletini almıştı. 40 yaşındaki genç teknik adam Massimo Oddo ile yola devam kararı alan Pescara, geçen sezon 27 gol, 11 asistle oynayan takımın en değerli oyuncusu Gianluca Lapadula’yı 9 milyon Euro karşılığı Milan’a sattı. Daha çok kiralık oyuncular ile kadrosunu dolduran Pescara kümede kalmak için savaşacak.. Ev sahibi ekipte Campagnaro (D, 17/0 – Geçen sezon), Fornasier (D, 38/2 – Geçen sezon) ve yeni transferler Nicastro (F) ve Muric (F) kadroda yok.. İki takım arasında kalite farkı net bir biçimde ortada. Hazırlık dönemini iyi geçiren Napoli sezona 3 puanla başlamaya yakın duruyor.. Bahisseverlere önerimiz MODABET‘in açtığı 1.45 oranıyla “Napoli Kazanır” ve 1.95 oranıyla “Toplam Gol Sayısı 2-3” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 0-2

CANLI İZLE: (21:45) www.megamacizle.com

* * *
ÜYE OLAN HERKESE 300 TL!
YENİ SEZON BONUSUNU KAÇIRMA!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

PESCARA (4-3-2-1): Bizzarri; Zampano, Coda, Gyomber, Biraghi; Memushaj, Brugman, Verre; Benali, Caprari; Manaj.

NAPOLI (4-3-3): Reina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam; Allan, Valdifiori, Hamsik; Callejon, Gabbiadini, Mertens.

– – –
Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİtalya

Etiketler: