İddaa Tahminleri: 159 Rubin Kazan – Anzhi

Rubin02

Cuma İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan karşılaşmalardan sizler için yine günlük banko maçlar hazırladık. Rusya liginde 19 Ağustos Cuma günü 45 bin kişilik Kazan Arena Stadı’nda Rubin Kazan ile Anzhi kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 159 İddaa koduyla yer alan Rubin Kazan – Anzhi maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com analiz ekibi, hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor. Bizi takip edin, sizler de banko maç analizleri ile kazanmaya başlayın.

ÜYE OLAN HERKESE 5 TL BEDAVA BONUS

Rubin Kazan’ın ligdeki maçları
Rubin Kazan – Amkar: 0-0
Arsenal Tula – Rubin Kazan: 1-0
Rubin Kazan – Spartak Moskova: 1-1

Anzhi’nin ligdeki maçları
Anzhi – CSKA Moskova: 0-0
Amkar – Anzhi: 2-0
Anzhi – Arsenal Tula: 1-0

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte sezon başından beri sakat Oleg Kuzmin (D) ve Diniyar Bilyaletdinov (OS) tine yok. Ayrıca Jonathas (F, 3/0) ve Maxime Lestienne (F) şüpheli.

Konuk ekipte ise sakatlığı Rabiu Mohammed (OS), Batraz Khadartsev (OS), Ilya Maksimov (OS), Tamirlan Dzhamalutdinov (OS) forma giyemeyecek. Ayrıca Sergey Karetnik (OS) ve yeni transfer Xandao (D) şüpheli.

İddaa oranları
1.50  3.30  4.30 (ALT 1.40 – ÜST 2.05)

RİVALO oranları (350 TL BONUS için TIKLA)
1.70  3.40  5.00 (ALT 1.55 – ÜST 2.30)

İDDAA TAHMİNLERİ: Rusya Premier Lig’de 4. hafta mücadelesi.. Tipik bir ALT karşılaşması.. Gökdeniz Karadeniz’in yıllardır formasını giydiği Rubin Kazan sezona tutuk başladı. Oynadığı 3 maçta sadece 2 beraberlik alabilen yeşil-beyazlı ekibin, 3 karşılaşması da ALT sonuçlandı. Ev sahibi ekipte sezon başından beri sakat Oleg Kuzmin (D) ve Diniyar Bilyaletdinov (OS) tine yok. Ayrıca Jonathas (F, 3/0) ve Maxime Lestienne (F) şüpheli.. Geçen sezon play-off maçları ile küme düşmekten kurtulan Anzhi ise 3 maçta 4 puan toplayabildi. Sarı-siyahlı ekibin bu 3 karşılaşması da “ALT” ve “KG Yok” sonuçlandı. Konuk takımda sakatlığı Rabiu Mohammed (OS), Batraz Khadartsev (OS), Ilya Maksimov (OS), Tamirlan Dzhamalutdinov (OS) forma giyemeyecek. Ayrıca Sergey Karetnik (OS) ve yeni transfer Xandao (D) şüpheli. Geçen sezon 6 gol atıp 2 asist yapan orta saha oyuncusu Ilya Maksimov’un sakatlığı teknik direktör Pavel Vrba’yı en çok sıkıntıya sokan konu.. İki takımın da oyun karakteri birbirine benziyor. Daha çok orta saha mücadelesi şeklinde geçecek karşılaşmada fazla gol çıkmayacaktır.. Bahisseverlere önerimiz RİVALO‘nun açtığı 1.55 oranıyla “2.5 Gol Altı” ve 2.00 oranıyla “İlk Yarı 0” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-0

CANLI İZLE: (19:30) www.megamacizle.com

* * *
EN YÜKSEK ORANLAR BURADA!
ÜYE OLAN HERKESE 350 TL!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Rubin Kazan: Ryzhikov, Bauer, Sanchez, Burlak, Bergström, Samu Garcia, Alex Song, Ozdoev, Tkachuk, Marko Devic, Kanunnikov.

Anzhi: Belenov, Musalov, Alexander Zhirov, Darko Lazic, Gadzhibekov, Gasanov, Maevski, Berisha, Ebecilio, Tigiev, Budkivsky.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriRusya

Etiketler: