İddaa Tahminleri: 429 Krasnodar – Tom Tomsk

Krasnodar01

Pazartesi İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık.. Rusya Premier Lig’de 1 Ağustos Pazartesi günü 28 bin kişilik Kuban Stadı’nda Krasnodar ile Tom Tomsk kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 429 İddaa koduyla yer alan Krasnodar – Tom Tomsk maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

İddaa tahminleri ve günlük hazır kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç analizleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ÜYE OLAN HERKESE 5 TL BEDAVA BONUS

Krasnodar’un son 4 maçı
Krasnodar – Sarajevo: 3-1 (Hazırlık)
Krasnodar – Dukla Prag: 0-0 (Hazırlık)
Krasnodar – Arsenal Tula: 4-0 (Hazırlık)
Birkirkara – Krasnodar: 0-3 (UEFA AVrupa Ligi)

Tom Tomsk’in son 4 maçı
Tom Tomsk – Kuban: 2-4
Rad Beograd – Tom Tomsk: 1-2
Spartak Subo – Tom Tomsk: 1-1
Jagodina – Tom Tomsk: 0-0

Bu sahada aralarındaki son 2 maç
Krasnodar – Tom Tomsk: 3-1 (2012)
Krasnodar – Tom Tomsk: 4-0 (2013)

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Charles Kabore (OS, 21/0 – Geçen sezon) cezalı. Ayrıca sakatlığı bulunan Pavel Mamaev (OS, 29/10 – Geçen sezon) forma giyemeyecek.

Konuk ekipte ise önemli bir eksik bulunmuyor.

İddaa oranları
1.25  4.00  7.00 (ALT 1.70 – ÜST 1.65)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
1.40  4.60  8.00 (ALT 2.00 – ÜST 1.80)

İDDAA TAHMİNLERİ: Rusya liginde 1. hafta mücadelesi.. Son 3 senedir Rusya Premier Lig’de iyi işler çıkartan Krasnodar, taraftarını fazlasıyla memnun ediyor. Yeşil-beyazlılar 2014’te ligi 5. sırada, 2015’te 3. sırada ve geçen sezon da 4. sırada tamamladı. Özellikle son iki sezondur iç sahada çok etkililer. Başarılı teknik adam Oleg Kononov ile yola devam eden Krasnodar, trafnsfer döneminde kadrosunu korudu. Takımda kiralık olarak forma giyen 3 isim bonservisi ile alındı; Kritsyuk (Kaleci), Kabore (Önlibero) ve Marat Izmailov (Orta saha).. Kononov’un öğrencileri geçen hafta UEFA Avrupa Ligi ilk maçında Malta temsilcisi Birkirkara’yı deplasmanda 3-0 mağlup ederek turu şimdiden cebe koydu.. Ligin yeni ekibi olan Tom Tomsk ise vasat bir kadroya sahip. Ligi 3. sırada bitirip play-out maçında Kuban’ı gol farkı ile eleyip Premier Lig’e çıktılar. Transfer döneminde bonservisi elinde olan oyuncular ile takviye yaptılar. Özellikle ilk haftalarda kadro uyumu sıkıntı yaratacaktır. Valeri Petrakov’un öğrencileri ligde kalabilmek için çaba gösterecek. Ancak bugün çok zorlu bir başlangıç yapacaklar. Kaliteli ve oturmuş kadrosu ile Krasnodar evinde 3 puana çok yakın duruyor.. Bahisseverlere önerimiz MODABET‘in açtığı 1.40 oranıyla “Krasnodar Kazanır” ve 1.70 oranıyla “Karşılıklı Gol Yok” seçenekleri olacak.

SON DAKİKA: Yurt dışında ev sahibi takımın oranı 1.30’a kadar düştü.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (19:30) www.megamacizle.com

* * *
YENİ SEZON BONUSU SENİ BEKLİYOR!
ÜYE OLAN HERKESE 300 TL!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Krasnodar: Kritsyuk; Strandberg, Granqvist, Jedrzejczyk, Izmailov, Torbinskiy, Gazinskiy, Ahmedov, Laborde, Ari, Smolov.

Tom Tomsk: Solosin, Temnikov, Bendz, Jiranek, Bordachev, Kuznetsov, Ciuperca, Pugin, Sharipov, Bazhenov, Sanaya.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

 

 

.

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriOranı Düşen MaçlarRusya

Etiketler: