İddaa Tahminleri: 375 Sandefjord – Kongsvinger

Sandefjord01

Pazar İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile cepler yine ısınacak.. Günü ÜST maçlarından bir tanesi.. Norveç alt ligi olan 1. Lig’de 31 Temmuz Pazar günü 9 bin kişilik Komplett Arena’da Sandefjord ile Kongsvinger kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 375 İddaa koduyla yer alan Sandefjord – Kongsvinger maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

İddaa analizi ve İddaa yorumlarında uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz hazır kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ÜYE OLAN HERKESE 5 TL BEDAVA BONUS

Sandefjord’un içerdeki son 4 maçı
Sandefjord – Ranheim: 3-1
Sandefjord – Kristiansund: 0-0
Sandefjord – Jerv: 3-2
Sandefjord – Levanger: 1-2

Kongsvinger’in deplasmandaki son 4 maçı
Levanger – Kongsvinger: 2-2
Ull Kisa – Kongsvinger: 2-2
Mjondalen – Kongsvinger: 2-1
Jerv – Kongsvinger: 3-2

Aralarındaki son 4 maç
Kongsvinger – Sandefjord: 0-3
Sandefjord – Kongsvinger: 2-2
Kongsvinger – Sandefjord: 3-3
Kongsvinger – Sandefjord: 1-0

İddaa oranları
1.45  3.40  4.60 (ALT 2.05 – ÜST 1.40)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
1.55  3.90  4.95 (ALT 2.20 – ÜST 1.65)

İDDAA TAHMİNLERİ: Norveç 1. Lig’de 18. hafta mücadelesi.. Son iki maçını kaybederek şampiyonluk yarışında yara alan Sandefjord, 35 puanla 2. sırada yer alıyor. Lider Kristiansund ile puan farkı 4’e çıktı. Lars Bohinen’in öğrencileri acilen toparlanması gerekiyor, aksi halde şampiyonluk treni kaçacak.. Ev sahibi ekibin ligde oynadığı son 4 maç ÜST sonuçlandı.. 24 puanla 8. sırada bulunan Kongsvinger ise play-off gruplarına kalabilmek için çabalıyor. En dikkat çeken istatistikleri; deplasmanda oynadıkları 8 maçın da ÜST sonuçlanması.. İki ekip de kazanmak gayesi ile sahada olacak. Karşılıklı gollerle 2.5 gol barajının aşılmasını bekliyoruz. Bahisseverlere önerimiz MODABET‘in açtığı 1.70 oranıyla “Karşılıklı Gol Var” ve 1.65 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

SON DAKİKA: Yurt dışında ve İddaa’da ev sahibi takımn oranı ve 2.5 ÜST oranı düştü.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-2

CANLI İZLE: (19:00) www.megamacizle.com

* * *
ÜYE OLAN HERKESE 300 TL!
MODABET’İN KRAL BONUSUNU KAÇIRMA!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Sandefjord (Geçen haftaki 11): Jonsson; Seck, Larsen, Bindia, Mjelde, Valles, Hansen, Sodlund, Kurtovic, Kovacs, Sellin.

Kongsvinger (Geçen haftaki 11): Fredrikson; Richardsen, Suslov, Palerud, Wennberg, Ellingsen, Adem Güven, Nystuen, Holter, Gjerstrom, Moldskred.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

 

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriNorveçOranı Düşen Maçlar

Etiketler: