İddaa Tahminleri: 561 Olympiakos – Hapoel Beer Sheva

Olympiakos04

Çarşamba Şampiyonlar Ligi İddaa tahminleri ile karşınızdayız.. İddaa bülteninde yer alan karşılaşmalardan sizler için yine günlük banko maçlar hazırladık. Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turunda 27 Temmuz Çarşamba günü 32 bin kişilik Georgios Karaiskakis Stadı’nda Olympiakos ile Hapoel Beer Sheva kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 561 İddaa koduyla yer alan Olympiakos – Hapoel Beer Sheva maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile hedefimiz her daim kazandırmak. Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com analiz ekibi, hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor. Bizi takip edin, sizler de banko maç analizleri ile kazanmaya başlayın.

ÜYE OLAN HERKESE 5 TL BEDAVA BONUS

Olympiakos’un son 3 maçı
Westerlo – Olympiakos: 2-3 (Hazırlık)
Club Brugge – Olympiakos: 0-0 (Hazırlık)
Atromitos – Olympiakos: 3-1 (Hazırlık)

Hapoel Beer Sheva’nın son 3 maçı
Ruch Chorzow – Hapoel Beer: 0-1 (Hazırlık)
Hapoel Beer – FC Sheriff: 3-2 (Şampiyonlar Ligi)
FC Sheriff – Hapoel Beer: 0-0 (Şampiyonlar Ligi)

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Pulido (F, 8/5 – Geçen sezon), Elabdellaoui (OS, 21/2 – Geçen sezon), Kasami (OS, 20/2 – Geçen sezon) ve Cambiasso (OS, 14/2 – Geçen sezon) forma giyemeyecek.

Konuk ekipte ise Hovan (OS, 44/8 – Geçen sezon) cezalı, Buzaglo (OS, 25/6 – Geçen sezon) ve Ghadir (F, 9/0 – Geçen sezon) sakat. Ayrıca yeni transfer Lucio Maranhao (F) şüpheli.

İddaa oranları
1.25  4.00  7.00 (ALT 1.80 – ÜST 1.55)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
1.30  4.90  9.00 (ALT 2.05 – ÜST 1.75)

İDDAA TAHMİNLERİ: Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turu ilk karşılaşşması.. Yunanistan şampiyonu Olympiakos, geçen sezon en yakın rakibi Panathinaikos’a tam 30 puan fark atıp mutlu sona ulaşmıştı. Takımdan ayrılan teknik direktör Marco Silva’nın yerine geçen sezon Deportivo’da görev yapan 40 yaşındaki İspanyol hoca Victor Sanchez getirildi. Santrafor Jorge Benitez’i 4 milyon euro’ya Cruz Azul’a, kaleci Roberto’yu da 3 milyon euro’ya Espanyol’a satan Yunan ekibi, kadrosuna Pardo (Braga – Sağ Kanat), Figueiras (Sevilla – Sağ Bek),  Laifis (Anorthosis – Önlibero), Alberto de la Bella (Real Sociedad – Sol Bek) ve Nicola Leali (Juventus – Kiralık Kaleci) katıldı.. Ev sahibi ekipte Pulido (F, 8/5 – Geçen sezon), Elabdellaoui (OS, 21/2 – Geçen sezon), Kasami (OS, 20/2 – Geçen sezon) ve Cambiasso (OS, 14/2 – Geçen sezon) forma giyemeyecek.. İsrail temsilcisi Hapoel Beer Sheva ise önceki turda Moldova ekibi FC Sheriff’i çok zorlanarak eledi. İlk maçta rakip 26’da 10 kişi kaldı ve 3-2 galip geldiler. Deplasmanda ise maç 0-0 golsüz bitti. Konuk ekipte Hovan (OS, 44/8 – Geçen sezon) cezalı, Buzaglo (OS, 25/6 – Geçen sezon) ve Ghadir (F, 9/0 – Geçen sezon) sakat. Ayrıca yeni transfer Lucio Maranhao (F) şüpheli.. Olympiakos gerek tcrübesi, gerekse kadro kalitesi ile çok ağır basıyor. Ateşli taraftarının desteği ile ilk maçta avantajlı skoru yakalayacaktır.. Bahisseverlere önerimiz MODABET‘in açtığı 1.30 oranıyla “Olympiakos Kazanır” ve 1.850 oranıyla “Olympiakos Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (21:45) www.megamacizle.com

* * *
ÜYE OLAN HERKESE 300 TL!
MODABET’İN KRAL BONUSUNU KAÇIRMA!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Olympiakos: Stefanos Kapino – Alberto Botía, Diogo Figueiras, Dimitris Siovas, Alberto de la Bella – Luka Milivojevic, Andreas Bouchalakis – Kostas Fortounis, Jimmy Durmaz, Seba – Brown Ideye

Hapoel Beer Sheva: Goresh; Miguel Vitor, William, Davidzada, Bitton; Radi Ogu, Shabtai, Melikson, Sahar, Nwakaeme.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriŞampiyonlar LigiYunanistan

Etiketler: