İddaa Tahminleri: 153 Rapid Wien – Ried

Rapid Wien03

Cumartesi İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Banko maçlar ve İddaa yorumları ile hedefimiz bugün de cepleri ısıtmak ve kazandırmak. Avusturya Bundesliga’da 23 Temmuz Cumartesi günü 18 bin kişilik Gerhard Hanappi Stadı’nda Rapid Wien ile Ried kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 153 İddaa koduyla yer alan Rapid Wien – Ried maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda her zaman uzman olan GununBankosu.com ekibi, iddaa analizi ve iddaa tüyoları ile yine cepleri dolduracak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ÜYE OLAN HERKESE 5 TL BEDAVA BONUS

Rapid Wien’in son 3 maçı
Rapid Wien – Rubin Kazan: 1-0 (Hazırlık)
Karabakh – Rapid Wien: 1-3 (Kupa)
Rapid Wien – Chelsea: 2-0 (Hazırlık)

Ried’in son 3 maçı
Ried – Schalding: 1-2 (Hazırlık)
Ried – Blackburn: 0-1 (Hazırlık)
Kufstein – Ried: 1-4 (Kupa)

Bu sahada aralarındaki son 4 maç
Rapid Wien – Ried: 1-0
Rapid Wien – Ried: 3-0
Rapid Wien – Ried: 3-0
Rapid Wien – Ried: 2-1

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte S.Hofmann (OS, 29/4 – Geçen sezon) ve Jelic (F, 27/6 – Geçen sezon) kadroda yer almıyor.

Konuk ekipte geçen sezon en çok skor üreten iki oyuncu Elsneg (F, 31/8) ve Trauner (D, 29/4) forma giyemeyecek.

Yapılan Önemli Transferler

Rapid Wien: Ivan Mocinic (Rijeka), Traustason (Norrköping), Joelinton (Hoffenheim), Schösswendter (Admira Wacker).

Ried: Özgür Özdemir (Nürnberg II), Ronny Marcos (Greuther Fürth), Peter Zulj (Admira Wacker), Dennis Chessa (VfR Aalen).

İddaa oranları
1.25  4.00  7.00 (ALT 2.05 – ÜST 1.40)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
1.45  4.55  6.75 (ALT 2.20 – ÜST 1.65)

İDDAA TAHMİNLERİ: Avusturya Bundesliga’da yeni sezon bu hafta start veriyor.. Geçen sezon Salzburg’un arkasından ligi 2. sırada bitiren Rapid Wien, UEFA Avrupa Ligi’nde E Grubu’nu lider tamamlamış ancak 2. turda Valencia’ya 2 maçta da mağlup olarak elenmişti.. Yeni sezona teknik direktör değişikliği ile başlayan yeşil-beyazlılar, takımın başına 48 yaşındaki Alman teknik adam Mike Büskens’i getirdi. Transfer döneminde Ivan Mocinic, Traustason, Joelinton ve Schösswendter gibi oyuncuları kadrosuna katan Rapid Wien, hazırlık maçlarında iyi görüntü vererek taraftarını umutlandırdı. Büskens’in öğrencileri son maçında Chelsea’yi 2-0 mağlup etmesini bildi.. Ligin vasat ekiplerinden biri olan Ried, geçen sezon ligi 7. sırada tamamlamıştı. 43 yaşında tecrübesiz bir teknik direktör olan Christian Benbennek ile anlaşan Ried, transfer döneminde bonservisi elinde olan 5-6 genç oyuncuyu kadrosuna kattı.. İki ekip arasında oynanan geçmiş maçlara baktığımızda Rapid Wien’in rakibi karşısında bu sahada ezici bir üstünlüğünü görüyoruz. Gelenek bugün de bozulmayacaktır. Rapid taraftarı önünde yeni sezona 3 puanla başlamasını bilecektir.. Bahisseverlere önerimiz MODABET‘in açtığı 1.45 oranıyla “Rapid Wien Kazanır” ve 1.90 oranıyla “Karşılıklı Gol Yok” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (17:00) www.megamacizle.com

* * *
ÜYE OLAN HERKESE 300 TL!
MODABET’İN KRAL BONUSUNU KAÇIRMA!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Rapid Wien: Novota – Pavelic, Schößwendter, Dibon, Schrammel – Mocinic, Schwab – Schobesberger, Schaub, Traustason – Joelinton.

Ried: Gebauer – Hart, Reifeltshammer, Özdemir, Marcos – Möschl, Brandner, Ziegl, Zulj – Walch, Egho.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

Kategoriler: AvusturyaFeaturedİddaa Tahminleri

Etiketler: