Cumartesi İddaa tahminleri

004

16 Temmuz 2016 Cumartesi İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Bugün sizler için 4 maçı inceledik. Banko maçlar ve İddaa yorumları ile yine hedefimiz kazandırmak. Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com ekibi, iddaa analizi, hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

188 Tynset If – Elverum

Tynset’in ligdeki son 4 maçı
Tynset – Nybergsund: 0-1
Nardo – Tynset: 1-0
Tynset – Molde II: 0-0
Brumunddal – Tynset: 2-1

Elverum’un ligdeki son 4 maçı
Brattvag – Elverum: 0-1
Elverum – Gjovik-Lyn: 5-0
Nybergsund – Elverum: 1-0
Elverum – Nardo: 2-0

İDDAA TAHMİNLERİ: Norveç alt liglerinden 2. Lig 2. Grup’ta en yakın rakibinin 10 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Elverum, gerek oynadığı futbol, gerekse aldığı başarılı sonuçlarla taraftarını sevindirdi. Siyah-beyazlı ekip ligde oynadığı 12 maçta 11 galibiyet almasını bildi. Sadece 5 puan toplayarak taraftarını üzün  Tynset ise ligde sonuncu sırada bulunuyor. Son 5 maçta sadece 1 puan alabilen konuk ekip bu süreçte fakip filelere sadece 1 gol atabildi. İki takım arasında önemli bir sıklet farkı var. Lider Elverum’un puan kaybı sürpriz olur. Dileyenler Modabet‘in açtığı 1.25 oranıyla “Elverum Kazanır” bahsini, dileyenler ise daha cazip olan 1.70 oranı ile “Handikaplı 2” tercihini değerlendirebilir.

* * *
ÜYE OLAN HERKESE 300 TL!
MODABET’İN KRAL BONUSUNU KAÇIRMA!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

216 Limerick – Cobh Ramblers

Limerick’in içerdeki son 4 maçı
Limerick – Waterford: 7-2
Limerick – Athlone: 3-0
Limerick – Drogheda: 2-2
Limerick – UCD: 4-3

Cobh Ramblers’in deplasmandaki son 4 maçı
Drogheda – Cobh Ramblers: 1-0
UCD – Cobh Ramblers: 3-1
Athlone – Cobh Ramblers: 0-2
Shelbourne – Cobh Ramblers: 2-0

İDDAA TAHMİNLERİ: İrlanda alt ligi olan 1. Lig’de açık ara lider olan (En yakın rakibinin 19 puan önünde) Limerick’in daha ilk haftalardan bu lige fazla geldiğini ve sezon sonu gelmeden şampiyonluğunu erkenden ilan edeceğini belirtmiştik. Ligde oynadıkları 16 maçta 15 galibiyet 1 beraberlik alarak müthiş bir performans ortaya koydular. Ligde 4. sırada bulunan Cobh Ramblers vasat bir takım. İki ekip bu sezon iki kez karşılaştı ve Limerick maçları 6-1 ve 3-0 zorlanmadan galip gelmesini bildi. Ev sahibi ekipten yine farklı galibiyet bekliyoruz. Modabet‘in açtığı 1.60 oranıyla “Handikaplı 1” tercihi ideal seçim olacaktır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriİrlandaNorveç

Etiketler: