Cumartesi İddaa Tahminleri (TUTTU)

0002

9 Temmuz 2016 Cumartesi İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Bugün sizler için 4 maçı inceledik. Banko maçlar ve İddaa yorumları ile yine hedefimiz kazandırmak. Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com ekibi, iddaa analizi, hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

237 Hacken – Hammarby (TUTTU – Maç Sonucu: 4-2)

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Hacken: Mohammed Abubakari (OS, 11/0 – Cezalı), Jasmin Sudic (D, 11/0 – Cezalı), Joel Andersson (OS, 11/0).

Hammarby: Johan Persson (OS, 11/0 – Cezalı), Imad Khalili (F, 7/0).

İDDAA TAHMİNLERİ: İsveç liginde 16 puanla 8. sırada yer alan Hacken, gollü maçlara imza atan bir takım. Sarı-siyahlı ekibin ligde oynadığı 12 maçın 9’u KG VAR ve ÜST sonuçlandı. Bu sezon her maçta gol yediler. Savunmada 2 cezalı var. Büyük ihtimal yine kalelerinde gol göreceklerdir. 13 puanla 14. sırada bulunan Hammarby’de benzer istatistiklere sahip. Tüm maçlarında karşılıklı goller olan Yeşil-beyazlı ekibin sadece 3 maçı ALT sonuçlandı. İki takımın aralarında oynadığı son 2 maç 4.5 ÜST sonuçlandı. Yine gollü bir maç olması muhtemel görünüyor. “KG VAR” ve “2.5 Gol Üstü” seçimleri ideal olacaktır.

* * *
ÜYE OLAN HERKESE 300 TL!
MODABET’İN KRAL BONUSUNU KAÇIRMA!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

239 Hafnarfjordur – Vikingur Reykjavik (KAYBETTİ – Maç Sonucu: 2-2)

Hafnarfjordur’un son 5 maçı
Stjarnan – Hafnarfjordu: 1-1
Hafnarfjordu – Vikingur: 1-1
Breidablik – Hafnarfjordu: 0-1
Valur – Hafnarfjordu: 0-1
Hafnarfjordu – Fylkir: 1-0

İDDAA TAHMİNLERİ: İzlanda liginde 20 puanla liderlik koltuğunda oturan Hafnarfjordur’un ligde oynadığı son 7 maçı ALT sonuçlandı. Takımın yetenekli ismi olan İskoç hücum oyuncusu Steven Lennon yine göre görevini yapıp skora katkı sağlıyor ancak artık yaşlanan Atli Gudnason bu sezon gerekli katkıyı yapamadığından maçlar genelde kısır geçiyor. 2006’tan beri rakibini yenemeyen Vikingur ise 11 puanla 8. sırada bulunuyor. Ev sahibi Hafnarfjordur’un kazanması normal sonuç olacaktır. 1.50 Oranı yeterli bulanlar “1” oynayabilir. Cazip oran kovalayanlar Modabet’in açtığı 2.25 oranla “2.5 ALT” deneyebilir.

* * *
ÜYE OLAN HERKESE 300 TL!
MODABET’İN KRAL BONUSUNU KAÇIRMA!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

258 Vasco Da Gama – Brasil De Pelotas (TUTTU – Maç Sonucu: 2-0)

Muhtemel 11’ler

Vasco Da Gama (4-3-3): Jordi; Madson, Luan, Rodrigo, Julio Cesar; Marcelo Mattos, Andrezinho, Nene; Jorge Henrique, Caio Monteiro, Thalles.

Brasil De Pelotas (4-4-2): Eduardo Martini; Weldinho, Teco, Leandro Camilo, Marlon; Leandro Leite, Washington, Diogo Oliveira, Felipe Garcia; Ramon, Nena (Nathan Cachorrao).

İDDAA TAHMİNLERİ: Geçen sezon Brezilya Serie B’ye düşen Vasco Da Gama, kaliteli kadrosu ile şampiyonluğun en büyük adayı. 28 puanla liderlik koltuğunda oturan Siyah-beyazlı ekip, son 2 maçını kaybederek cepten fazlasıyla yedi. Bugün taraftarın gönlünü alma zamanı geldi. Zira rakip de çok uygun. Brasil De Pelotas iç saha takımı. İçerde oynadığı 8 maçta 6 galibiyet 2 beraberlik elde ettiler. Ancak dış saha performansları berbat; 6 maçta sadece 2 puan!. 25 bin taraftarı önünde Vasco Da Gama bugün özlediği 3 puana yakın duruyor. Modabet’in 1.45 oranı ile “1” tercihi kuponlarda değerlendirilebilir.

* * *
ÜYE OLAN HERKESE 300 TL!
MODABET’İN KRAL BONUSUNU KAÇIRMA!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

268 Paysandu – Londrina (TUTTU – Maç Sonucu: 0-0)

Muhtemel 11’ler

Paysandu (4-4-2): Emerson; Roniery, Gualberto, Gilvan, Lucas; Ricardo Capanema, Domingues, Jhonatan, Rafael Costa; Betinho, Mailson.

Londrina (4-3-3): Marcelo Rangel; Lucas Ramon, Matheus, Luizao, Leo; Germano, Rafael, Gava, Igor Miranda; Ze Rafael, Jo, Itamar.

İDDAA TAHMİNLERİ: Yine Brezilya Serie B’deyiz.. 18 puanla 15. sırada yer alan Paysandu kısır skorlar alan bir takım. Ligde oynadığı son 7 maçı “ALT” ve “KG YOK” biten Mavi-beyazlı takımın, son 3 maçı 0-0 sonuçlandı! 20 puanla 11. sırada bulunan Londrina’nın ise ligde oynadığı 14 maçta 11 karşılaşması ALT bitti. Yurt dışı bahis bürolarında 2.5 ALT oranı 1.60’tan 1.50’ye kadar düştü. ALT oynamayı sevenler için ideal bir maç. Modabet’in 1.55 oranı ile “2.5 ALT” kuponlarda düşünülebilir.

 

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

 

 

 

 

 

.

Kategoriler: BrezilyaFeaturedİddaa Tahminleriİsveç

Etiketler: