İddaa Tahminleri: 452 Gremio – Vitoria Bahia

Gremio03

Perşembe İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan karşılaşmalardan sizler için yine günlük banko maçlar hazırladık. İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile hedefimiz her daim kazandırmak. Brezilya liginde 23 Haziran Perşembe günü 60 bin kişilik Gremio Arena’da Gremio ile Vitoria Bahia kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 452 İddaa koduyla yer alan Gremio – Vitoria Bahia maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

15 TL BEDAVA BONUS KAZANMAK İÇİN TIKLA!

Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com analiz ekibi, hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor. Bizi takip edin, sizler de banko maç analizleri ile kazanmaya başlayın.

Gremio’nun içerdeki maçları
Gremio – Flamengo: 1-0
Gremio – Coritiba: 2-0
Gremio – Ponte Preta: 1-0
Gremio – Cruzeiro: 2-0

Vitoria Bahia’nın deplasmandaki maçları
Santa Cruz – Vitoria: 4-1
America Mineiro – Vitoria: 1-1
Flamengo – Vitoria: 1-0
Botafogo – Vitoria: 1-1
Sao Paulo – Vitoria: 2-0

Bu sahada aralarındaki son 2 maç
Gremio – Vitoria Bahia: 1-0
Gremio – Vitoria Bahia: 1-0

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Geromel (D, 9/1), Maicon (OS, 8/0), Bruno Grassi (Kaleci, 3 maç), Henrique Almeida (F, 2/0), Wallace Reis (D, 4/0), Pedro Rocha (F, 2/0), Miller ve Bolanos (F, 2/0) kadrosunda yer almıyor.

Konuk takımda ise Marinho (F, 6/3) şüpheli. Ayrıca sakat olan Norberto Neto (D, 6/0), Alipio (F, 7/0) ve Maicon Silva (D, 4/0) forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.25  4.00  7.00 (ALT 1.75 – ÜST 1.60)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
1.45  4.25  7.50 (ALT 1.80 – ÜST 2.00)

İDDAA TAHMİNLERİ: Brezilya Serie A’da 10. hafta mücadelesi.. Geçen sezon ligi 3. sırada bitiren Gremio, bu maçı kazanması durumunda ligde 2. sıraya yükselecek. İç sahadaki etkili maçları ile dikkat çeken Roger Machado’nun öğrencileri, evinde oynadığı 4 maçını da gol yemeden kazanmasını bildi. Eksik listesi biraz kabarık olsa da bugün yine maçın net favorisiler.. Ligin asansör ekiplerinden biri olan Vitoria Bahia ise bu sene yükseldi Serie A’ya. Vasat bir kadrosu bulunan Vitoria, 9 maç sonunda 9 puanla 16. sırada yer alıyor. Vagner Mancini’nin öğrencileri son 3 maçında sadece 1 puan alabildi. Konuk takımda Marinho (F, 6/3) şüpheli. Ayrıca sakat olan Norberto Neto (D, 6/0), Alipio (F, 7/0) ve Maicon Silva (D, 4/0) forma giyemeyecek.. İç sahada harika sonuçlar alan Gremio’nun seriyi devam etirmesini bekliyoruz.. Bahisseverlere önerimiz MODABET‘in açtığı 1.45 oranıyla “Gremio Kazanır” ve 1.60 oranıyla “Karşılıklı Gol Yok” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (01:15) www.megamacizle.com

* * *
MODABET’TEN İLK ÜYELİK BONUSU: 300 TL!
YÜKSEK ORANLAR + HER MAÇA CANLI BAHİS!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

GREMIO: Marcelo Grohe; Edilson, Fred, Bressan, Marcelo Oliveira; Walace, Ramiro, Giuliano, Douglas, Everton; Luan.

VITORIA: Fernando Miguel; Diego Renan, Kanu, Victor Ramos, Euller; Amaral, Willian Farias, Tiago Real, Dagoberto, Marinho; Kieza.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

Kategoriler: BrezilyaFeaturedİddaa Tahminleri

Etiketler: