İddaa Tahminleri: 218 Hull City – Sheffield Wednesday

Hull01

Cumartesi iddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İngiltere Championship Play-off maçında 28 Mayıs Cumartesi günü 90 bin kişilik Wembley Stadı’nda Hull City ile Sheffield Wed kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 218 İddaa koduyla yer alan Hull City – Sheffield Wed maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

ORJİNAL A MİLLİ TAKIM FORMASI KAZANMAK İÇİN TIKLA!

İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve günlük hazır kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç analizleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

Hull City’nin önceki tur maçları
Derby County – Hull City: 0-3
Hull City – Derby County: 0-2

Sheffield Wednesday’in önceki tur maçları
Sheffield Wed. – Brighton: 2-0
Brighton – Sheffield Wed.: 1-1

Aralarındaki son 4 maç
Sheffield Wed – Hull City: 0-1
Hull City – Sheffield Wed: 1-3
Sheffield Wed – Hull City: 1-1
Hull City – Sheffield Wed: 0-0

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Hull City’de as kaleci Allan McGregor (Kaleci, 44 maç) şüpheli.

Sheffield Wednesday’de ise Aiden McGeady (OS, 13/1) milli takımda. Ayrıca sakat olan Modou Sougou (F, 9/2) kadroda yer almıyor.

İddaa oranları
1.90  2.90  3.00 (ALT 1.45 – ÜST 1.95)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
2.20  2.95  3.20 (ALT 1.55 – ÜST 2.45)

İDDAA TAHMİNLERİ: İngiltere Championship Play-off final maçı.. Karşılaşma tek maç üzerinden oynanacak ve beraberlik halinde Premier Lig’e çıkacak takım uzatmalar ya da penaltı atışlarıyla belirlenecek.. Ligi 83 puanla 4. sırada tamamlayan Hull City, yarı final mücadelesinde Derby County’yi eledi. İlk maçta deplasmanda 3-0 kazanıp, ikinci maçta içerde 2-0 kaybetmelerine rağmen adlarını finale yazdırmasını bildiler. Attığı 22 golle takıma büyük katkı sağlayan Uruguaylı forvet Abel Hernandez, bu maçta da taraftarın en güvendiği isim olacak. Hull City’de as kaleci Allan McGregor (Kaleci, 44 maç) şüpheli.. 74 puanla ligi 6. sırada tamamlayan Sheffield Wednesday ise önceki turda Brighton’ı mağlup olmadan elemesini bildi. Kulüp tarihinde ilk kez Premier Lig’e çıkmak için mücadele verecek olan “Baykuşlar” lakaplı Sheffield Wednesday’de Aiden McGeady (OS, 13/1) milli takımda, Modou Sougou (F, 9/2) ise sakat olduğundan kadroda yer almıyor. İki takım arasında bu sezon oynanan iki maç da “ALT” ve “Beraberlik” ile sonuçlandı. Tek ayaklı final maçında iki takımımın da temkinli oynayacağını düşünerek kısır bir skor bekliyoruz.. Bahisseverlere önerimiz MODABET‘i açtığı 1.55 oranıyla “2.5 Gol Altı” ve 1.90 oranıyla “İlk Yarı Beraberlik” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-1

CANLI İZLE: (19:00) www.megamacizle.com

* * *
ÜYE OLAN HERKESE 300 TL!
MODABET’İN KRAL BONUSUNU KAÇIRMA!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Hull City (4-4-1-1): Jakupovic (McGregor) – Odubajo, Dawson, Davies, Robertson – Elmohamady, Livermore, Huddlestone, Snodgrass – Diame – Hernandez.

Sheffield Wednesday (4-4-1-1): Westwood – Hunt, Lees, Loovens, Pudil – Lee, Lopez, Bannan, Wallace – Forestieri – Hooper.

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİngiltere

Etiketler: