İddaa Tahminleri: 498 Galatasaray – Fenerbahçe

GS-FB04

Perşembe iddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Banko maçlar, İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile yine hedefimiz kazandırmak. Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com ekibi, iddaa analizi, hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ORJİNAL A MİLLİ TAKIM FORMASI KAZANMAK İÇİN TIKLA!

Türkiye Kupası finalinde 26 Mayıs Perşembe günü 33 bin kişilik Antalya Arena’da Galatasaray ile Fenerbahçe kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 498 İddaa koduyla yer alan Galatasaray – Fenerbahçe maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

Galatasaray’ın ligdeki son 4 maçı
Bursaspor – Galatasaray: 1-1
Galatasaray – Beşiktaş: 0-1
Akhisar – Galatasaray: 1-2
Galatasaray – Kayserispor: 6-0

Fenerbahçe’nin ligdeki son 4 maçı
Fenerbahçe – Gaziantepspor: 3-0
Başakşehir – Fenerbahçe: 2-1
Fenerbahçe – Gençlerbirliği: 2-1
Sivasspor – Fenerbahçe: 2-2

Aralarındaki son 4 maç
Galatasaray – Fenerbahçe: 2-1
Fenerbahçe – Galatasaray: 1-0
Fenerbahçe – Galatasaray: 1-1
Galatasaray – Fenerbahçe: 0-0

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Galatasaray’da Ryan Donk, Jose Rodriguez ve Hamit Altıntop kadroya alınmadı. Sakatlıktan yeni çıkan Semih Kaya kafileye dahil edildi.

Fenerbahçe’de ise bel fıtığı ameliyatı olan kaleci Volkan Demirel yok. Ayrıca Mehmet Topuz ve Caner Erkin kadroda yer almıyor. Yeni iyileşen Lazar Markovic şüpheli.

İddaa oranları
3.00  3.30  1.75 (ALT 1.80 – ÜST 1.55)

RİVALO oranları (350 TL BONUS için TIKLA)
3.80  3.50  2.00 (ALT 2.00 – ÜST 1.80)

İDDAA TAHMİNLERİ: Türkiye Kupası finalinde büyük derbi heyecanı.. Beşiktaş’ın arkasından ligi ikinci sırada bitiren Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde Braga deplasmanında, hakem kararlarının da etkisi olduğu maçta, ağır mağlubiyet sonrası bocalama dönemi yaşayarak şampiyonluğu kaptırdı. Sezon başında büyük bütçe ile birçok yıldız oyuncuyu kadrosuna katan sarı-lacivertli ekip, en azından ezeli rakibini eleyerek sezonu bir kupa ile kapatma hesapları yapıyor. Fenerbahçe’de bel fıtığı ameliyatı olan kaleci Volkan Demirel yok. Ayrıca Mehmet Topuz ve Caner Erkin kadroda yer almıyor. Yeni iyileşen Lazar Markovic’in durumu şüpheli.. Bu sezon gerek oynadığı futbol, gerekse aldığı skorlarla taraftarını çok üzen Galatasaray ise ligi ancak 6. sırada bitirebildi. Önümüzdeki sezon UEFA’dan ceza alan sarı-kırmızılı ekip, bu kupayı kaldırarak cezasını çekmek istiyor. Galatasaray’da Ryan Donk, Jose Rodriguez ve Hamit Altıntop kadroya alınmadı. Sakatlıktan yeni çıkan Semih Kaya kafileye dahil edildi.. İki takımın yaklaşık 1.5 ay önce TT Arena’da oynadığı derbide Fenerbahçe üstün olan taraf olmasına rağmen karşılaşma 0-0 golsüz beraberlikle sonuçlanmıştı. Savunması daha sağlam olan Fenerbahçe’nin bu sezon oynadığı futbolla hiç güven vermeyen Galatasaray önünde kupaya daha yakın olduğunu düşünüyoruz. Ancak öncelikli tercihimiz İlk Yarı 1.5 Gol Altı olacak. Nedeni ise iki takımın da final maçı olması sebebiyle maça kontrollü başlayacak olmasıdır.. Bahisseverlere önerimiz RİVALO‘nun açtığı 1.47 oranıyla “İlk Yarı 1.5 Gol Altı” ve 2.00 oranıyla “Fenerbahçe Kazanır” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 0-1

CANLI İZLE: (21:15) www.megamacizle.com

* * *
RİVALO’DAN İLK ÜYELİK BONUSU: 350 TL!
YÜKSEK ORANLAR + HER MAÇA CANLI BAHİS!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Galatasaray: Muslera; Sabri Sarıoğlu, Denayer, Hakan Balta, Carole; Selçuk İnan, Emre Çolak; Sinan Gümüş, Sneijder, Yasin Öztekin; Podolski.

Fenerbahçe: Fabiano Ribeiro; Gökhan Gönül, Bruno Alves, Simon Kjaer, Hasan Ali Kaldırım; Mehmet Topal, Josef de Souza; Alper Potuk, Volkan Şen, Luis Nani; Robin van Persie.

 

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriTürkiye

Etiketler: