İddaa Tahminleri: 413 Olympiakos – AEK

Olympiakos03

Salı iddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Banko maçlar, İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile yine hedefimiz kazandırmak. Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com ekibi, iddaa analizi, hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

1000 TL BONUS KAZANMAK İÇİN TIKLAYIN!

Yunanistan Kupası’nda 17 Mayıs Salı günü 69 bin kişilik Atina Olimpiyat Stadı’nda Olympiakos ile AEK kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 413 İddaa koduyla yer alan Olympiakos – AEK maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

Olympiakos’un son 4 maçı
Iraklis – Olympiakos: 0-2
Panaitolikos – Olympiakos: 2-5
Olympiakos – Kallonis: 5-0
Olympiakos – PAOK: 3-0 (Kupa)

AEK’nın son 4 maçı
Levadiakos – AEK Atina: 3-0
AEK Atina – Atromitos: 1-0 (Kupa)
Atromitos – AEK Atina: 1-1 (Kupa)
PAOK – AEK Atina: 2-1

Aralarındaki son 4 maç (Lig)
AEK – Olympiakos: 0-4
Olympiakos – AEK: 3-0
Olympiakos – AEK: 4-0
AEK – Olympiakos: 1-0

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Olympiakos’ta önemli bir eksik bulunmuyor.

AEK’da iyileşen Mandalos kadroya dahil edildi.

İddaa oranları
1.60  3.20  3.75 (ALT 1.50 – ÜST 1.85)

RİVALO oranları (350 TL BONUS için TIKLA)
1.80  3.30  4.50 (ALT 1.50 – ÜST 2.40)

İDDAA TAHMİNLERİ: Yunanistan Kupası’nda final karşılaşması.. Mücadele AEK’nın stadı olan ATina Olimpiyat Stadı’nda oynanacak. Kısa bir hatırlatma ile başlayalım.. Geçen ay oynanması gereken bu final karşılaşması emniyet güçlerinin talebi ve şiddeti önleme komitesinin tavsiyesi üzerine ertelenmişti. Bir önceki turda Olympiakos’un PAOK ile yaptığı ilk maçta olaylar olmuş ve ortalık karışmıştı. PAOK tepki olarak rövanş mücadelesine çıkmayınca Olympiakos finale adını yazdırmış oldu.. Şimdi maça dönelim.. Ligi açık ara tek başına domine eden Olympiakos, en yakın rakibinin tam 30 puan önünde şampiyon oldu! Bu maç öncesi tek handikapları 17 Nisan’da sona eren lig sonrası sadece 1 resmi maç yapmaları.. Ligi 54 puanla 3. sırada tamamlayan AEK ise Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek takımların belirleneceği play-off grubunda geçen hafta ilk maçında PAOK’a 2-1 mağlup oldu. Maçın son bölümleri gergin geçti ve iki takıma da birer kırmızı kart çıktı. İki kulüp arasında net kalite farkı söz konusu. Maçın AEK’nın sahasında oynanması ve son 1 ayda sadece 1 resmi karşılaşma yapmamaları handikabına rağmen Olympiakos bizim favorimiz. Alternatif tercihimiz ise 2.5 Gol Altı olacak.. Yurt dışı bahi bürolarında 2.5 gol altı oranı 1.65’ten 1.45’e kadar düştü.. Bahisseverlere önerimiz RİVALO‘nun açtığı 1.80 oranıyla “Olympiakos Kazanır” ve 1.50 oranıyla “2.5 Gol Altı” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (20:30) www.megamacizle.com

* * *
RİVALO’DAN İLK ÜYELİK BONUSU: 350 TL!
YÜKSEK ORANLAR + HER MAÇA CANLI BAHİS!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Olympiakos (4-2-3-1): Roberto, Alberto Botia, Manuel da Costa, Omar Elabdellaoui, Arthur Masuaku, Konstantinos Fortounis, Pajtim Kasami, David Fuster Torrijos, Sasa Zdjelar, Hernani, Aide Brown Ideye.

AEK (4-3-3): Alain Baroja, Cesar Arzo, Rodrigo Galo, Didac Vila, Dimitrios Kolovetsios, Andre Simoes, Ronald Vargas, Jakob Johansson, Helder Barbosa, Rafik Djebbour, Christos Aravidis.

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriYunanistan

Etiketler: