İddaa Tahminleri: 160 Lask Linz – Wiener Neustadtadt

Lask Linz03

Cuma İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve günlük hazır kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç analizleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

1000 TL BONUS KAZANMAK İÇİN TIKLAYIN!

Avusturya 2. liginde 22 Nisan Cuma günü 21 bin kişilik Linzer Stadı’nda Lask Linz ile Wiener Neustadtadt kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 160 İddaa koduyla yer alan Lask Linz – Wiener Neustadtadt maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

Lask Linz’in içerdeki son 4 maçı
LASK Linz – Austria Klag: 2-1
LASK Linz – A Salzburg: 2-1
LASK Linz – St.Polten: 2-0
LASK Linz – Liefering: 1-0

Wiener Neustadtadt’in deplasmandaki son 4 maçı
A.Salzburg – Wiener Neustadt: 2-2
Austria Klag – Wiener Neustadt: 0-2
Liefering – Wiener Neustadt: 1-1
St.Polten – Wiener Neustadt: 3-2

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte savunma oyuncuları Ione Cabrera (D, 15/0) ve Wiesinger (D, 14/1) şüpheli.

Konuk ekipte ise Mustafa Yavuz (D, 17/0) ve Philipp Hütter (D, 12/0) sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.20  4.30  8.00 (ALT 2.05 – ÜST 1.40)

PERABET oranları (250 TL BONUS için TIKLA)
1.39  4.78  7.71 (ALT 2.28 – ÜST 1.61)

İDDAA TAHMİNLERİ: Avusturya 2. ligi olan Erste Liga’da 29. hafta mücadelesi.. Lider St.Pölten’in 3 puan gerisinde 2. sırada yer alan LASK Linz, son 7 maçında 6 galibiyet alarak taraftarını sevindirdi. Geçen hafta son dakikada gol yemeseler 7. galibiyet de geliyordu. Oliver Glasner’in öğrencileri bugün rekor maçına çıkacak. Bu maçı kazanmaları halinde, kulüp tarihinde iç sahada üst üste 8. galibiyetlerini alarak rekor kıracaklar. Ev sahibi ekipte savunma oyuncuları Ione Cabrera (D, 15/0) ve Wiesinger (D, 14/1) şüpheli.. 35 puanla ligde 7. sırada bulunan Wiener Neustadt’in ise bir hedefi kalmadığından artık formalite maçlarına çıkıyor diyebiliriz. Mavi-beyazlı ekip son 3 maçında sadece 1 puan alabildi. Konuk takımda Mustafa Yavuz (D, 17/0) ve Philipp Hütter (D, 12/0) sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.. İç sahada harika bir hava yakalayan LASK Linz taraftarının da büyük desteği ile bugün galip gelerek kulüp rekorunu kıracaklardır.. Bahisseverlere önerimiz PERABET‘in açtığı 1.39 oranıyla “LASK Linz Kazanır” ve 1.90 oranıyla “LASK Linz Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-1

CANLI İZLE: (19:30) www.megamacizle.com

* * *
ÜYE OLAN HERKESE 250 TL!
PERABET’İN KLAS BONUSUNU KAÇIRMA!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Lask Linz: Pavao Pervan, Maximilian Ullmann, Felix Luckeneder, Christian Ramsebner, Peter Michorl, Reinhold Ranftl, Dogan Erdogan, Christopher Drazan, Philipp Huspek, Fabiano de Lima, Dimitry Imbongo.

Wiener Neustadtadt: Domenik Schierl, Balakiyem Takougnadi, Andreas Pfingstner, Andreas Schicker, Sargon Duran, David Harrer, Florian Sittsam, Mario Ebenhofer, Marvin Egho, Julian Salamon, Daniel Maderner.

 

Kategoriler: AvusturyaFeaturedİddaa Tahminleri

Etiketler: