İddaa Tahminleri: 538 Konyaspor – Fenerbahçe

FB07

Çarşamba İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve günlük hazır kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç analizleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

1000 TL BONUS KAZANMAK İÇİN TIKLAYIN!

Türkiye Kupası’nda 20 Nisan Çarşamba günü 42 bin kişilik Torku Arena’da Konyaspor ile Fenerbahçe kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 538 İddaa koduyla yer alan Konyaspor – Fenerbahçe maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

Konyaspor’un ligdeki son 4 maçı
Konyaspor – Başakşehir: 1-1
Gençlerbirliği – Konyaspor: 0-1
Konyaspor – Fenerbahçe: 2-1
Eskişehirspor – Konyaspor: 1-2

Lugano’nun lideki son 4 maçı
Fenerbahçe – Osmanlıspor: 0-0
Konyaspor – Fenerbahçe: 2-1
Galatasaray – Fenerbahçe: 0-0
Fenerbahçe – Mersin İdmanyurdu: 4-1

Aralarındaki son 3 maç
Konyaspor – Fenerbahçe: 1-1
Fenerbahçe – Konyaspor: 1-0
Konyaspor – Fenerbahçe: 2-1

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte önemli bir eksik bulunmuyor. Takım ideal kadrosu ile sahada olacak.

Konuk ekipte ise Bruno Alves (D, 23/1), Caner Erkin (D, 13/0), Raul Meireles (OS, 9/0) ve Lazar Markovic (OS, 14/0) kadroda yer almıyor.

İddaa oranları
3.10  3.20  1.75 (ALT 1.60 – ÜST 1.75)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
3.05  3.15  2.30 (ALT 1.70 – ÜST 2.10)

İDDAA TAHMİNLERİ: Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçı.. Kupada çift maçlı eleminasyon sistemi uygulanıyor. Bu sezon Aykut Kocaman yönetiminde harika işler yapan Konyaspor, ligde 56 puanla 3. sırada bulunuyor. Yeşil-beyazlı ekip bir önceki turda Beşiktaş’ı iki maçta da yenerek elemeyi başarmıştı. Ev sahibi ekipte önemli bir eksik bulunmuyor. Takım ideal kadrosu ile sahada olacak.. Şampiyonluk yarışında Beşiktaş’ın 5 puan gerisine düşen Fenerbahçe ise en azından Türkiye Kupası’nı müzesine götürme planları yapıyor. Peş peşe puan kayıpları sonrası geçen hafta Mersin’i içerde farklı yenerek biraz olsun morallenen sar-lacivertli ekipte Bruno Alves (D, 23/1), Caner Erkin (D, 13/0), Raul Meireles (OS, 9/0) ve Lazar Markovic (OS, 14/0) kadroda yer almıyor.. İki ekip 11 gün önce bu sahada lig maçında karşılaşmış ve Konyaspor sahadan 2-1 galip ayrılmıştı. Bu kez daha kısır bir maç bekliyoruz. Zira kupanın ilk ayağı olduğu için Fenerbahçe daha kontrolü bir futbol sergileyecektir. İki takımın da savunması kaliteli. Önce “ALT”, sonra “İlk Yarı 0” tercihi düşünülmeli.. Bahisseverlere önerimiz MODABET‘in açtığı 1.70 oranıyla “2.5 Gol Altı” ve 2.00 oranıyla “İlk Yarı Beraberlik” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 0-0

CANLI İZLE: (21:15) www.megamacizle.com

* * * * *
MODABET’TEN HERKESE 300 TL BONUS
KRAL BONUSU KAÇIRMA!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * * * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

TORKU KONYASPOR: Serkan, Skubic, Ali Turan, Vukovic, Douglas, Ali Çamdalı, Volkan, Ömer Ali, Holmen, Meha, Rangelov

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan, Kjaer, Alves, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Alper, Nani, Volkan Şen, Van Persie.

 

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriTürkiye

Etiketler: