İddaa Tahmin: 352 Admira Wacker – Grodig

Admira Wacker

Cumartesi İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve günlük hazır kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç analizleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

1000 TL BONUS KAZANMAK İÇİN TIKLA!

Avusturya Bundesliga’da 16 Nisan Cumartesi günü 12 bin kişilik BSFZ Arena’da Admira Wacker ile Grodig kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 352 İddaa koduyla yer alan Admira Wacker – Grodig maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

Admira Wacker’in ligdeki son 4 maçı
Rapid Wien – A.Wacker: 0-4
A.Wacker – Sturm Graz: 1-0
Mattersburg – A.Wacker: 0-3
Salzburg – A.Wacker: 1-0

Grodig’in ligdeki son 4 maçı
SV Grödig – Mattersburg: 0-1
Altach – SV Grödig: 1-0
SV Grödig – Sturm Graz: 1-3
Austria Wien – SV Grödig: 0-2

Aralarındaki son 4 maç
Grodig – Admira Wacker: 0-1
Grodig – Admira Wacker: 2-3
Admira Wacker – Grodig: 0-0
Grodig – Admira Wacker: 2-2

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte sakatlığı süren Schösswendter (D, 23/7), Vastic (F, 5/2) ve Schicker (OS, 16/1) ile geçen hafta sakatlanan Lackner (D, 30/1) forma giyemeyecek.

Konuk ekipte ise savunma oyuncusu Matthias Maak (D, 26/2) şüpheli.

İddaa oranları
1.70  3.20  3.30 (ALT 1.70 – ÜST 1.65)

RİVALO oranları (350 TL BONUS için TIKLA)
2.10  3.60  3.30 (ALT 1.95 – ÜST 1.85)

İDDAA TAHMİNLERİ: Avusturya Bundesliga’da 31. hafta mücadelesi.. 43 puanla 4. sırada yer alan Admira Wacker, geçen hafta lider Salzburg deplasmanında 1-0 mağlup olarak 3 haftalık galibiyet serisini sonlandırmış oldu. Ernst Baumeister’in öğrencileri son hafatlarda iyi futbolu ile dikkat çekiyor. Bugün karşılaşrında çok uygun bir rakip var. Galibiyet almalaları için bir sebep yok. Zira oran da oldukça cazip.. 28 puanla ligin son sırasında bulunan Grodig ise 11 haftalık galibiyet özlemini geçen hafta Austria Wien’i deplasmanda 2-0 yenerek sonlandırdı. Ancak aldıkları galibiyette şans faktörü çok ön plandaydı. Ev sahibi ekibin 2 direkten dönen topu ve özellikle ilk yarıda birçok net pozisyonu vardı. Hızlı bir oyuncu olan Reagy Ofosu dışında rakibi korkutacak bir oyuncuları yok. Ofosu kontrol altına alınırsa, Admira Wacker için 3 puan hiç de uzak değil.. Bahisseverlere önerimiz RİVALO‘nun açtığı 1.32 oranıyla “Admira Wacker Çifte Şans” ve 2.10 oranıyla “Admira Wacker Kazanır” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-1

CANLI İZLE: (19:30) www.megamacizle.com

* * *
RİVALO’DAN İLK ÜYELİK BONUSU: 250 TL!
YÜKSEK ORANLAR + HER MAÇA CANLI BAHİS!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Admira Wacker: Siebenhandl – Ebner, Zwierschitz, Wostry, Pavic – Malicsek, D. Toth – Bajrami, Knasmüllner, Spiridonovic – Grozurek.

Grödig: Swete – T. Kainz, Maak/Strauss, Pichler, Strobl – Brauer, Rasner – Schütz, Derflinger, Denner – Sulimani.

 

Kategoriler: AvusturyaFeaturedİddaa Tahminleri

Etiketler: