İddaa Tahmin: 203 QPR – Middlesbrough

QPR01

Cuma İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan karşılaşmalardan sizler için yine günlük banko maçlar hazırladık. İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile hedefimiz her daim kazandırmak. Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com analiz ekibi, hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor. Bizi takip edin, sizler de banko maç analizleri ile kazanmaya başlayın.

İngiltere Championship’te 1 Nisan Cuma günü 18 bin kişilik Loftus Road Stadı’nda QPR ile Middlesbrough kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 203 İddaa koduyla yer alan QPR – Middlesbrough maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

QPR’ın ligdeki son 4 maçı
MK Dons – QPR: 2-0
QPR – Derby County: 2-0
QPR – Brentford: 3-0
Preston – QPR: 1-1

Middlesbrough’un ligdeki son 4 maçı
Middlesbrough – Wolves: 2-1
Rotherham Utd – Middlesbrough: 1-0
Charlton Ath – Middlesbrough: 2-0
Middlesbrough – Hull City: 1-0

Aralarındaki son 3 maç
QPR – Middlesbrough: 2-0
Middlesbrough – QPR: 1-3
Middlesbrough – QPR: 1-0

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte uzun süreli sakatlıktan çıkan 22 yaşındaki savunma oyuncusu Jack Robinson şüpheli.

Konuk ekipte ise önemli bir eksik bulunmuyor. Takım ideal kadrosu ile sahada olacak.

İddaa oranları
3.00  2.90  1.90 (ALT 1.40 – ÜST 2.05)

PERABET oranları (250 TL BONUS için TIKLA)
3.33  3.03  2.17 (ALT 1.61 – ÜST 2.33)

İDDAA TAHMİNLERİ: İngiltere Championship’te 39. hafta mücadelesi.. 51 puanla 11. sırada yer alan QPR, son karşılaşmalarında iç sahadaki etkili futbolu ile dikkat çekiyor. Hollandalı efsane golcü Jimmy Floyd Hasselbaink’in çalıştırdığı mavi-beyazlı ekip, evinde oynadığı son 3 maçını gol yemeden handikaplı kazanmasını bildi. Ev sahibi takımda uzun süreli sakatlıktan çıkan 22 yaşındaki savunma oyuncusu Jack Robinson şüpheli.. 1 maç eksiği ile 70 puanla 3. sırada bulunan Middlesbrough ise son karşılaşmalarında deplasmanda kaybettiği puanları içerde kazandığı maçlarla telafi ediyor. Deplasmanda son 3 maçını kaybeden kırmızı-beyazlı ekibin ligdeki son 15 karşılaşmasında sadece 3 maç ÜST sonuçlandı. Konuk ekipte önemli bir eksik bulunmuyor. Takım ideal kadrosu ile sahada olacak.. Önemli bir istatistik verelim.. QPR’in 25, Middlesbrough’un ise 20 maçında ilk yarı beraberlikle bitti. Kısır geçmesini beklediğimiz mücadelede ilk yarı beraberliği bizleri şaşırtmayacaktır.. Bahisseverlere önerimiz PERABET‘in açtığı 1.61 oranıyla “2.5 Gol Altı” ve 1.95 oranıyla “İlk Yarı Beraberlik” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-1

CANLI İZLE: (21:45) www.megamacizle.com

* * * * *
EN YÜKSEK ORANLAR BURADA!
İLK ÜYELİK BONUSU: 250 TL
KAYIT OL, BONUSU KAP!
* * * * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

QPR: Smithies, Perch, Hill, Angella, Onuoha, Henry, Faurlin, Hoilett, Chery, Mackie, Polter.

Middlesbrough: Konstantopoulos, Nsue, Kalas, Gibson, Friend, Leadbitter, Clayton, Adomah, Ramirez, Stuani, Rhodes

 

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİngiltere

Etiketler: