İddaa Tahmin: 412 Cardiff City – Leeds United

Cardiff02

Salı İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç analizleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

İngiltere Championship’te 8 Mart Salı günü 27 bin kişilik Cardiff City Stadı’nda Cardiff ile Leeds United kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 412 İddaa koduyla yer alan Cardiff – Leeds United maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

Cardiff’in ligdeki 4 maçı
Cardiff City – Brighton: 4-1
Middlesbrough – Cardiff City: 3-1
Cardiff City – Preston: 2-1
Bristol City – Cardiff City: 0-2

Leeds United’ın ligdeki 4 maçı
Leeds Utd – Middlesbrough: 0-0
Leeds Utd – Fulham: 1-1
Brighton – Leeds Utd: 4-0
Leeds Utd – Bolton: 2-1

Aralarında bu sahada oynanan son 2 maç
Cardiff – Leeds United: 2-1
Cardiff – Leeds United: 3-1

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte geçen hafta sakatlanan savunma oyuncusu Lee Peltier (D, 31/0) kadroda yer almıyor. Ayrıca Fabio da Silva (D, 22/1) şüpheli.

Konuk ekipte ise sakatlığı süren Lewie Coyle (D, 5/0) forma giyemeyecek. Ayrıca Chris Wood (F, 25/8), Scott Wootton (D, 22/0), Liam Cooper (D, 31/1), Souleymane Doukara (F, 20/2) şüpheli.

İddaa oranları
1.70  3.10  3.70 (ALT 1.50 – ÜST 1.85)

RİVALO oranları (250 TL BONUS için TIKLA)
1.80  3.40  4.70 (ALT 1.65 – ÜST 2.10)

İDDAA TAHMİNLERİ: İngiltere Championship’te 36. hafta mücadelesi.. 55 puanla 7. sırada yer alan Cardiff City’nin hedefi play-off’lara kalabilmek. Bunun için ligde 6. sıranın altına düşmemeleri gerekiyor. İç sahada her daim etkili olan Galler ekibi, bu sezon taraftarı önünde sadece Hull City’ye mağlup oldu. Son 4 maçta 3 galibiyet alarak iyi bir hava yakalayan Russell Slade’in öğrencileri bugün bizim favorimiz. Ev sahibi ekipte geçen hafta sakatlanan savunma oyuncusu Lee Peltier (D, 31/0) kadroda yer almıyor. Ayrıca Fabio da Silva (D, 22/1) şüpheli.. 41 puanla 16. sırada bulunan Leeds United ise küme düşme stresi yaşamadna ligi bitirme hedefinde. Geçen hafta ligin son sırasında yer alan Bolton’u yenerek biraz olsun morallendiler. Ancak dış saha performansları kötü. Steve Evans’ın öğrencileri son 5 deplasman maçında sadece 2 beraberlik alabildi. Konuk ekipte sakatlığı süren Lewie Coyle (D, 5/0) forma giyemeyecek. Ayrıca Chris Wood (F, 25/8), Scott Wootton (D, 22/0), Liam Cooper (D, 31/1), Souleymane Doukara (F, 20/2) şüpheli.. Müthiş taraftar desteğini arkasına alacak olan Cardiff City’nin iyi formu ile hata yapacağını düşünmüyoruz.. Yurt dışında oran 1.90’dan 1.75’e kadar düştü!.. Bahisseverlere önerimiz RİVALO‘nun açtığı 1.80 oranıyla “Cardiff City Kazanır” ve 1.95 oranıyla “Toplam Gol Sayısı 2-3” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-1

CANLI İZLE: (21:45) www.megamacizle.com

* * *
RİVALO’DAN İLK ÜYELİK BONUSU: 250 TL!
YÜKSEK ORANLAR + HER MAÇA CANLI BAHİS!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Cardiff: David Marshall, Matthew Connolly, Bruno Ecuele Manga, Scott Malone, Peter Whittingham, Aron Gunnarsson, Lex Immers, Stuart O’Keefe, Anthony Pilkington, Joe Ralls, Tom Lawrence.

Leeds United: Marco Silvestri, Giuseppe Bellusci, Gaetano Berardi, Charlie Taylor, Sol Bamba, Liam Bridcutt, Lewis Cook, Stuart Dallas, Toumani Diagouraga, Mirco Antenucci, Souleymane Doukara.

 

 

 

 

.

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriİngiltereOranı Düşen Maçlar

Etiketler: