İddaa Tahmin: 250 Birmingham – Hull City

Hull01

Perşembe İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç analizleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

İngiltere Championship’te 3 Mart Perşembe günü 25 bin kişilik Kingston Communications Stadı’nda Birmingham ile Hull City kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 250 İddaa koduyla yer alan Birmingham – Hull City maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

Birmingham’ın ligdeki son 4 maçı
Birmingham – Sheffield Wed.: 1-2
Rotherham Utd – Birmingham: 0-0
Birmingham – Bolton: 1-0
QPR – Birmingham: 2-0

Hull City’nin ligdeki son 4 maçı
Blackburn – Hull City: 0-2
Hull City – Brighton: 0-0
Ipswich – Hull City: 0-1
Hull City – Sheffield Wed.: 0-0

Bu sezon aralarındaki ilk maç
Hull City – Birmingham: 2-0

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte orta sahadan Stephen Gleeson (OS, 32/4) şüpheli. Ayrıca sakatlığı bulunan James Vaughan (F, 12/0), Nicolai Brock-Madsen (F, 6/0) ve Neal Eardley (D, 5/0) kadroda yer almıyor.

Konuk ekipte ise önemli bir eksik bulunmuyor. Takım ideal kadrosu ile sahada olacak.

İddaa oranları
1.85  3.20  2.90 (ALT 2.15 – ÜST 1.35)

EROSBET oranları (450 TL BONUS için TIKLA)
1.90  3.40  3.60 (ALT 2.10 – ÜST 1.65)

İDDAA TAHMİNLERİ: İngiltere Championship’te 34. hafta mücadelesi.. Burnley, Middlesbrough ve Brighton ile nefes kesen bir şampiyonluk yarışı içinde olan Hull City, geçen hafta Sheffield Wednesday ile golsüz berabere kalınca liderlik koltuğundan inip ikinciliğe geriledi. Son 6 lig maçından ALT skorla sahadan ayrılan Steve Bruce’un öğrencileri oynadığı son 8 maçta kalesinde sadece 1 gol gördü! Konuk ekipte önemli bir eksik bulunmuyor. Takım ideal kadrosu ile sahada olacak.. 51 puanla 8. sırada yer alan Birmingham ise ilk 6 içinde yer alıp play-off’lara kalmak hedefinde. İçerde oynadığı son 6 maçın 5’ini kazanan mavi-beyazlı ekip, ligde oynadığı son 3 maçından ALT skorla sahadan ayrıldı. Ev sahibi ekipte orta sahadan Stephen Gleeson (OS, 32/4) şüpheli. Ayrıca sakatlığı bulunan James Vaughan (F, 12/0), Nicolai Brock-Madsen (F, 6/0) ve Neal Eardley (D, 5/0) kadroda yer almıyor.. İki ekip içinde zor bir maç olacak. Kısır bir skor çıkması muhtemel görünüyor. Alternatif seçim “İlk Yarı 0” olmalı.. Bahisseverlere önerimiz EROSBET‘in açtığı 1.50 oranıyla “2.5 Gol Altı” ve 1.92 oranıyla “İlk Yarı Beraberlik” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 0-1

CANLI İZLE: (21:45) www.megamacizle.com

* * *
İLK ÜYELİK BONUSU: 450 TL
EROSBET’İN HARBİ BONUSUNU KAÇIRMA!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Birmingham (4-2-3-1): Kuszczak; Grounds, Robinson, Morrison, Shotton; Kieftenbeld, Davis; Maghoma, Toral, Cottrill; Donaldson.

Hull City (4-4-2): McGregor; Robertson, Davies, Dawson, Odubajo; Clucas, Livermore, Meyler, Snodgrass; Diame, Hernandez.

 

 

 

 

 

.

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİngiltere

Etiketler: