İddaa Tahmin: 613 Lokomotiv Moskova – Fenerbahçe

lokomotiv-fenerbahce

UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Banko maçlar, İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile yine hedefimiz kazandırmak. Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com ekibi, iddaa analizi, hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

1XBET’E KAYIT OL SÜPER LİG MAÇLARINI ŞİFRESİZ İZLE!

UEFA Avrupa Ligi’nde 25 Şubat Perşembe günü 30 bin kişilik Lokomotiv Stadı’nda Lokomotiv Moskova ile Fenerbahçe kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 613 İddaa koduyla yer alan Lokomotiv Moskova – Fenerbahçe maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

Lokomotiv Moskova’nın içerdeki son 3 maçı (Avrupa Ligi)
Lokomotiv Moskova – Skenderbeu: 2-0
Lokomotiv Moskova – Beşiktaş: 1-1
Lokomotiv Moskova – Sporting Lisbon: 2-4

Fenerbahçe’nin deplasmandaki son 3 maçı (Avrupa Ligi)
Celtic – Fenerbahçe: 2-2
Ajax – Fenerbahçe: 0-0
Molde – Fenerbahçe: 0-2

Aralarındaki ilk maç
Fenerbahçe – Lokomotiv Moskova: 2-0

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Dmitri Tarasov (OS, 12/0) cezalı. Ayrıca Roman Shishkin (D, 16/0) ve Maicon Marques (F, 14/3) şüpheli.

Fenerbahçe’de ise cezası süren Diego (OS, 17/2) yine yok. Ayrıca Lazar Markovic (OS, 14/0), Abdoulaye Ba (D, 4/0) ve Raul Meireles (OS, 7/0) forma giyemeyecek.

İddaa oranları
2.20  3.20  2.30 (ALT 1.50 – ÜST 1.85)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
2.70  3.10  2.70 (ALT 1.60 – ÜST 2.25)

İDDAA TAHMİNLERİ: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur rövanş müadelesi.. İstanbul’da oynanan ilk maçı Fenerbahçe 2-0 kazanarak tur için büyük avantaj sağladı. Maçı baştan sona üstün oynayan ve farkı kaçıran Vitor Pereira’nın öğrencileri taraftarından tam not almıştı. Sarı-lacivertli ekip 2-0’ın verdiği avantajla savunma güvenliğinden ödün vermeden, oyunu düşük tempoda tutarak oynamak isteyecektir. Zİra F.Bahçe’nin savunmasının iyi olduğunu söylemeye gerek yok.. Temsilcimizde cezası süren Diego (OS, 17/2) yine yok. Ayrıca Lazar Markovic (OS, 14/0), Abdoulaye Ba (D, 4/0) ve Raul Meireles (OS, 7/0) forma giyemeyecek.. Akhisar’dan tanıdığımız Oumar Niasse’yi İngiliz ekibi Everton’a 18 miyon Euro’ya satan ve ofansif anlamda çok zayıflayan Lokomotiv Moskova ise ilk maçta hiç iyi görüntü vermedi. Savunmanın tecrübeli ismi Corluka cezası sona erdiğinden bugün sahada olacak. Orta sahadan Dmitri Tarasov (OS, 12/0) cezalı. Ayrıca Roman Shishkin (D, 16/0) ve Maicon Marques (F, 14/3) şüpheli.. Tur için Fenerbahçe’den şüphemiz yok. 1-0 veya 2-1’lik mağlubiyetler de dahi turu geçiyorlar. Yukarıda belirttiğimiz gibi hem Lokomotiv’in hücumda zayıflığı, hem de F.Bahçe’nin savunmada sağlam olması maçı ALT skorda tutacaktır. Önce ALT, sonra İlk yarı beraberliği mantıklı tercihler olarak ağır basıyor.. Bahisseverlere önerimiz MODABET‘in açtığı 1.60 oranıyla “2.5 Gol Altı” ve 1.95 oranıyla “İlk Yarı Beraberlik” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-1

CANLI İZLE: (18:00) www.megamacizle.com

* * *
MODABET’TEN İLK ÜYELİK BONUSU: 300 TL!
YÜKSEK ORANLAR + HER MAÇA CANLI BAHİS!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Lokomotiv Moskova: Guilherme, Yanbaev, Corluka, Durica, Denisov, N’Dinga, Mykhalyk, Samedov, Fernandes, Maicon, Stuletic.

Fenerbahçe: Fabiano, Gökhan Gönül, Alves, Kjaer, Caner Erkin, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Josef, Nani, Volkan Şen, Van Persie.

 

 

 

 

 

.

Kategoriler: Avrupa LigiFeaturedİddaa TahminleriRusyaTürkiye

Etiketler: