İddaa Tahmin: 146 Napoli – Milan

Napoli05

Pazartesi iddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Banko maçlar, İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile yine hedefimiz kazandırmak. Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com ekibi, iddaa analizi, hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

İtalya Serie A’da 22 Şubat Pazartesi günü 78 bin kişilik San Paolo Stadı’nda Napoli ile Milan kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 146 İddaa koduyla yer alan Napoli – Milan maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

Napoli’nin son 4 maçı
Napoli – Torino: 2-1
Napoli – Sassuolo: 3-1
Napoli – Empoli: 5-1
Napoli – Carpi: 1-0

Milan’ın deplasmandaki son 4 maçı
Frosinone – Milan: 2-4
Roma – Milan: 1-1
Empoli – Milan: 2-2
Palermo – Milan: 0-2

Aralarındaki son 3 maç
Milan – Napoli: 2-0
Napoli – Milan: 3-0
Milan – Napoli: 0-4

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte önemli bir eksik bulunmuyor. Takım ideal kadrosu ile sahada olacak.

Konuk ekipte ise Luiz Adriano (F, 18/3), Lopez (Kaleci, 8 maç), Mexes (D, 3/1) ve Ely (D, 3/0) forma giyemeyecek. Ayrıca savunmadan Romagnoli (D, 23/0) şüpheli.

İddaa oranları
1.45  3.40  4.60 (ALT 1.80 – ÜST 1.55)

BİZİMBAHİS oranları (200 TL BONUS için TIKLA)
1.60  4.00  5.25 (ALT 2.10 – ÜST 1.70)

İDDAA TAHMİNLERİ: İtalya Serie A’da 26. haftanın kapanış mücadelesi.. Juventus ile müthiş bir şampiyonluk yarışında olan Napoli için fırsat maçı. Zira Juventus’un Serie A’daki 15 maçlık galibiyet serisi bu hafta sonu Bologna deplasmanında sona erdi. Napoli bu maçtan galibiyetle ayrılması durumunda kaptırdığı liderlik koltuğunu geri alacak. İçerdeki son 9 maçını kaznama başarısı gösteren Napoli’de önemli bir eksik bulunmuyor. Teknik direktör Maurizio Sarri ideal kadrosu ile sahada olacak.. Ligin ikinci devresinde sadece 1 yenilgi alan Milan ise daha derli toplu bir görüntü sergiliyor. 43 puanla 6. sırada bulunan Sinisa Mihajlovic’in öğrencileri son 5 dış saha maçında mağlup olmadı. Konuk ekipte Luiz Adriano (F, 18/3), Lopez (Kaleci, 8 maç), Mexes (D, 3/1) ve Ely (D, 3/0) forma giyemeyecek. Ayrıca savunmadan Romagnoli (D, 23/0) şüpheli.. Milan her ne kadar toparlanmış görünse de Napoli bu sezon özellikle iç sahada bambaşka oynuyor. Gollü geçmesini beklediğimiz mücadelede ev sahibi ekibi 3 puana yakın görüyoruz.. Bahisseverlere önerimiz BİZİMBAHİS‘in açtığı 1.60 oranıyla “Napoli Kazanır” ve 1.70 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-1

CANLI İZLE: (22:00) www.megamacizle.com

* * * * *
EN YÜKSEK ORANLAR BURADA!
BİZİMBAHİS İLK ÜYELİK BONUSU: 200 TL
KAYIT OL, BONUSU KAP!
* * * * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Napoli: Reina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam; Allan, Jorginho, Hamsik; Callejon, Higuain, Insigne.

Milan: Donnarumma; Abate, Alex, Zapata, Antonelli; Honda, Montolivo, Bertolacci, Bonaventura; Bacca, Niang.

 

 

 

 

 

.

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİtalya

Etiketler: