İddaa Tahmin: 502 Fenerbahçe – Lokomotiv Moskova

FB06

Salı UEFA Avrua Ligi tahminleri ile birlikteyiz.. Yeni İddaa bülteninde süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile cepler yine ısınacak. İddaa analiz ve yorumlarında uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz hazır kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

UEFA Avrupa Ligi’nde 16 Şubat Salı günü 50 bin kişilik Ülker Stadyumu’nda Fenerbahçe ile Lokomotiv Moskova kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 502 İddaa koduyla yer alan Fenerbahçe – Lokomotiv Moskova maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

Fenerbahçe’nin içerdeki son 3 maçı (Avrupa Ligi)
Fenerbahçe – Molde: 1-3
Fenerbahçe – Ajax: 1-0
Fenerbahçe – Celtic: 1-1

Lokomotiv Moskova’nın deplasmandaki son 3 maçı (Avrupa Ligi)
Sporting Lisbon – Lokomotiv Moskova: 1-3
Beşiktaş – Lokomotiv Moskova: 1-1
Skenderbeu – Lokomotiv Moskova: 1-3

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Diego (OS, 17/2) cezalı. Lazar Markovic (OS, 14/0) ve Abdoulaye Ba (D, 4/0) sakat. Ayrıca Raul Meireles (OS, 7/0) şüpheli.

Konuk ekipte ise Vedran Corluka (D, 15/2) cezalı. Ayrıca Roman Shishkin (D, 16/0), Arseniy Logashov (D, 6/0) ve Maxim Grigorjev (OS, 5/0) forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.45  3.40  4.60 (ALT 1.65 – ÜST 1.70)

ARTEMİSBET oranları (1000 TL BONUS için TIKLA)
1.66  3.80  5.50 (ALT 1.80 – ÜST 2.05)

İDDAA TAHMİNLERİ: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur ilk karşılaşması.. Maç fazlasıyla Süper Lig’de lider olan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde üst turu hedefliyor. İç sahada bu sezon Molde dışında hiç yenilgisi bulunmayan sarı-lacivertli ekip, taraftarı önünde kupa maçları dahil son 10 maçını kazanmasını bildi. Ev sahibi ekipte Diego (OS, 17/2) cezalı, Lazar Markovic (OS, 14/0) ve Abdoulaye Ba (D, 4/0) sakatlığı nedeniyle kadroda yer almıyor. Ağrıları bulunan Raul Meireles (OS, 7/0) şüpheli.. Rus ekibi Lokomotiv Moskova’yı ise UEFA Avrupa Ligi grup maçlarında Beşiktaş ile aynı grupta yer aldığından yakından takip etme şansımız olmuştu. İlk yarıyı Rusya Prmeier Lig’de 3. sırada tamamlayan Moskova ekibi devre arasında bir dönem Akhisar’da forma giyen Oumar Niasse’yi İngiliz ekibi Everton’a 18 miyon Euro’ya sattı. Niasse’nin açığını kapatmak için eski oyuncusu sağ kanatta görev yapan Vladislav Ignatjev’i kadrolarına kattılar. Konuk ekipte Vedran Corluka (D, 15/2) cezalı. Ayrıca Roman Shishkin (D, 16/0), Arseniy Logashov (D, 6/0) ve Maxim Grigorjev (OS, 5/0) forma giyemeyecek.. Bu tür maçların ilk ayağı genelde kısır skorlara gebe olur. Moskova ekibi savunma güvenliğinden ödün vermeden oynayacaktır. Temsilcimiz Fenerbahçe ise kilidi açmak için çaba sarfedecek. Kıran kırana sert bir mücadele olacaktır. ALT ve İlk Yarı 1.5 ALT tercihleri öncelikle düşünülmeli.. Bahisseverlere önerimiz ARTEMİSBET‘in açtığı 1.80 oranıyla “2.5 Gol Altı” ve 1.40 oranıyla “İlk Yarı 1.5 Gol Altı” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-0

CANLI İZLE: (19:00) www.megamacizle.com

* * *
BÖYLE BONUS GÖRÜLMEDİ!
İLK ÜYELİK BONUSUNDA REKOR: 1.000 TL!
KAYIT OL, BONUSU AL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Fenerbahçe: Fabiano – Gökhan, Kjaer, Alves, Hasan Ali – Mehmet Topal – Josef, Ozan Tufan – Volkan (Alper), Robin van Persie, Nani.

Lokomotiv Moskova: Guilherme – Yanbaev, Pejcinovic, Mikhalik, Denisov – Kolomeytsev, Tarasov – Samedov, Fernandes, Maicon – Skuletic.

 

Kategoriler: Avrupa LigiFeaturedİddaa TahminleriRusyaTürkiye

Etiketler: