İddaa Tahmin: 151 Beşiktaş – Gaziantepspor

BJK11

Pazar İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç analizleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

Süper Lig’de 7 Şubat Pazar günü 17 bin kişilik Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda Beşiktaş ile Gaziantepspor kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 151 İddaa koduyla yer alan Beşiktaş – Gaziantepspor maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

Beşiktaş’ın son 4 maçı
Kayserispor – Beşiktaş: 1-2
Beşiktaş – Galatasaray: 2-1
Osmanlıspor – Beşiktaş: 2-3
Beşiktaş – Konyaspor: 4-0

Gaziantepspor’un son 4 maçı
Gaziantepspor – Rizespor: 2-0
Antalyaspor – Gaziantepspor: 0-0
Kasımpaşa – Gaziantepspor: 1-2
Gaziantepspor – Bursaspor: 2-3

İDDAA TAHMİNLERİ: Süper Lig’de 20. hafta mücadelesi.. Hava muhalefeti nedeniyle iki maçı ertelenen Beşiktaş, 41 puanla 2. sırada yer alıyor. Ara transfer döneminde takıma nokta transferler yapan Siyah-beyazlı ekipte, Çin Ligi takımlarından Hebei China Fortune’a transfer olan Ersan Adem Gülüm yer almıyor. Şenol Güneş’in stoper bölgesinde Luiz Rhodolfo’nun yanında yeni transferlerden Marcelo Guedes’e görev vermesi, Alexis Delgado’yu ise yedek soyundurması bekleniyor.. 26 puanla 8. sırada bulunan Gaziantepspor ise son maçında Bursaspor’a mağlup olarak 6 maç sonra ilk yenilgisini almış oldu. Muhammet Demir’i Trabzonpor’a satan Güneydoğu ekibi skor üretme konusunda sıkıntı yaşayabilir. Zira Muhammet 7 golle takımın en skorer oyuncusuydu. Konuk ekipte Gbenga Arokoyo (D, 12/0) sakat olduğundan forma giyemeyecek.. Fenerbahçe’nin yenildiği bu haftayı iyi değerlendirmek isteyecek olan Beşiktaş’ın hata yapması sürpriz olur.. Dileyenler handikaplı deneyebilir. Bahisseverlere önerimiz MODABETin açtığı 1.30 oranıyla “Beşiktaş Kazanır” ve 1.80 oranıyla “Beşiktaş Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (19:00) www.megamacizle.com

* * *
MODABET’TEN İLK ÜYELİK BONUSU: 300 TL!
YÜKSEK ORANLAR + HER MAÇA CANLI BAHİS!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte grip olan Dusko Tosic’in durumu şüpheli.

Konuk ekipte ise Gbenga Arokoyo (D, 12/0) sakat olduğundan forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.10  5.20  10.00 (ALT 2.15 – ÜST 1.35)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
1.30  5.75  10.00 (ALT 2.25 – ÜST 1.55)

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

BEŞİKTAŞ: Tolga, Beck, Rhodolfo, Marcelo, İsmail, Atiba, Oğuzhan, Gökhan, Sosa, Olcay, Gomez.

 

 

 

.

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriTürkiye

Etiketler: