İddaa Tahmin: 502 Kayserispor – Konyaspor

Kayserispor02

Salı İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Yeni İddaa bülteninde süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile cepler yine ısınacak. İddaa analiz ve yorumlarında uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz hazır kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa tahminleri ve yazarlarımızın banko hazır kuponları sizleri bekliyor.

Türkiye Kupası’nda 19 Ocak Salı günü 32 bin kişilik Kadir Has Stadı’nda Kayserispor ile Konyaspor kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 502 İddaa koduyla yer alan Kayserispor – Konyaspor maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

Kayserispor’un gruptaki maçları
Konyaspor – Kayserispor: 1-0
Kayserispor – İnegölspor: 1-0
Etimesgut Bld – Kayserispor: 2-5
Kayserispor – Etimesgut Bld: 3-0

Konyaspor’un gruptaki maçları
Konyaspor – Kayserispor: 1-0
Etimesgut Bld – Konyaspor: 0-1
İnegölspor – Konyaspor: 1-1
Konyaspor – İnegölspor: 2-0

Aralarındaki son 4 maç
Kayserispor – Konyaspor: 0-0
Konyaspor – Kayserispor: 3-0
Kayserispor – Konyaspor: 1-1
Konyaspor – Kayserispor: 1-0

İDDAA TAHMİN: Türkiye Kupası G Grubu mücadelesi.. Süper Lig’de 22 puan ile 11. sırada bulunan Kayseripor, Tolunay Kafkas yönetiminde iyi futbol oynamasına rağmen biraz şanssızlık, biraz da gol yolarındaki eksiklikler nedeniyle sezon başı beklenmedik puan kayıpları yaşadı. Ancak sonrasında toparlanmasını bildiler ve küme düşme potasından uzaklaştılar. Grupta 9 puanı bulunan Sarı-kırmızılı ekip tek yenilgisini bugünkü rakibi Konyaspor deplasmanında aldı.. Ev sahibi ekipte sakatlığı bulunan Cem Can (D, 5/0) kadroda yer almıyor.. 29 puanla 8. sırada yer alan Konyaspor ise özellikle iç sahada kazandığı puanlarla dikkat çekti. Geçen hafta ligin flaş ekiplerinden Akhisar’ı deplasmanda 3-0 mağlup eden Yeşil-beyazlı ekip, 5 maç sonra dış sahada galibiyetle tanışmış oldu. 10 puanla grupta lider olan konuk ekipte Antalyaspor’a transfer olan Ömer Şişmanoğlu (F, 11/0) forma giyemeyecek.. İki takımın da oyun stili birbirine benziyor. Gerek Tolunay Kafkas, gerekse Aykut Kocaman savunma güvenliğindne ödün veren hocalar değil. Konyaspor liderliğini koruma adına savunmada kalacaktır. Hava şartlarını da göz önüne aldığımızda kısır bir skorun çıkması bizi şaşırtmayacaktır.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.60 oranıyla “2.5 Gol Altı” ve 2.00 oranıyla “İlk Yarı 0” seçenekleri olacak.

HAVA DURUMU: Kayseri’de bugün kar yağışı bekleniyor. Maçın oynanacağı saatte hava sıcaklığı -3 derece olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-0

CANLI İZLE: (18:00) www.megamacizle.com

* * *
RİVALO’DAN İLK ÜYELİK BONUSU: 250 TL!
YÜKSEK ORANLAR + HER MAÇA CANLI BAHİS!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte sakatlığı bulunan Cem Can (D, 5/0) forma giyemeyecek.

Konuk ekipte ise Antalyaspor’a transfer olan Ömer Şişmanoğlu (F, 11/0) kadroda yer almıyor.

İddaa oranları
2.00  3.10  2.65 (ALT 1.50 – ÜST 1.85)

Rivalo oranları (Yüksek oranlar için tıkla)
2.45  3.20  3.00 (ALT 1.60 – ÜST 2.30)

 

 

.

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriTürkiye

Etiketler: