İddaa Tahminleri: 188 Avellino – Salernitana

Avellino02

Cumartesi iddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa yorumları, Banko maçlar ve İddaa tahminleri ile hedefimiz yine kazandırmak. Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com ekibi, iddaa analizi, hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri her daim ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa tahminleri ve yazarlarımızın banko hazır kuponları sizleri bekliyor.

İtalya Serie B’de 16 Ocak Cumartesi günü 26 bin kişilik Partenio Stadı’nda Avellino ile Salernitana kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 188 İddaa koduyla yer alan Avellino – Salernitana maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

Avellino’nun son 4 maçı
Avellino – Lanciano: 3-2
Como – Avellino: 0-1
Avellino – Virtus Entella: 2-0
Cesena – Avellino: 1-2

Salernitana’nın son 4 maçı
Salernitana – Ascoli: 2-0
Modena – Salernitana: 2-0
Salernitana – Cagliari: 0-2
Como – Salernitana: 2-1

TAHMİN: İtalya Serie B’de 22. hafta mücadelesi.. Karşılaşmanın derbi olduğunu öncelikle belirtelim.. İlk yarıyı 31 puanla 8. sırada tamamlayan Avellino, ligde oynadığı son 5 maçını kazanarak müthiş bir form tutmuştu. Yeşil-beyazlı ekip geçen sezon play-off’lara kalmış ve yarı finalde Bologna’ya elenmişti. Ev sahibi ekipte derbi öncesi sıcak bir transfer gelişmesi yaşandı. Takımın en skorer ismi olan Marcello Trotta (19 maç, 7 gol / 5 asist) ara trasfer döneminde Sassuolo ile anlaştı. Bu maç sonrası Serie A’da oynayacak. Resmi olarak bu maçta forma giyebilir ancak oynamama durumu da söz konusu. 23 yaşındaki golcü oyuncu derbide son kez görev almak istediğini belirtti ama son karar teknik yönetimin olacak. Avellino’da cezalı olan Mariano Arini (OS, 20/3) ile Chievo’dan kiralık gelen sağbek Raffaele Pucino kadroda yer almıyor.. 20 puanla 20. sırada yer alan Salernitana ise sıkıntılı bir sezon geçiriyor. Bu sene Serie B’ye yükselen kırmızı-beyazlı ekip küme düşme potasından kurtulmak adına takıma ara transfer döneminde kiralık oyuncularla takviye yaptı. 4’ü savunma, 3’ü orta saha olmak üzere 7 oyuncu geldi. Bu oyunculardan bir iki tanesinin oynaması bekleniyor. Konuk ekipte cezaları bulunan Andrea Rossi (D, 17/0), Manolo Pestrin (OS, 15/1) ve Daniele Sciaudone (OS, 16/0) forma giyemeyecek.. Deplasmanda bu sezon hiç galibiyeti bulunmayan Salernitana’ya derbide şans vermiyoruz. Golcü Marcello Trotta oynamaması durumunda bile zor da olsa ev sahibi takım 3 puanı hanesine yazdırmasını bilecektir.. Bahisseverlere önerimiz GRANDBETTİNG‘in açtığı 1.79 oranıyla “Avellino Kazanır” ve 2.11 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak..

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-1

CANLI İZLE: (16:00) www.megamacizle.com

* * *
İLK ÜYELİK BONUSU: 400 TL
GRANDBETTİNG’İN KRAL BONUSUNU KAÇIRMA!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte cezalı olan Mariano Arini (OS, 20/3) kadroda yer almıyor. Sassuolo ile anlaşan 7 golle takımın en skorer ismi olan Marcello Trotta’nın durumu şüpheli. Ayrıca Chievo’dan kiralık gelen sağbek Raffaele Pucino kadroda yer almıyor.

Konuk ekipte ise cezaları bulunan Andrea Rossi (D, 17/0), Manolo Pestrin (OS, 15/1) ve Daniele Sciaudone (OS, 16/0) forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.60  3.20  3.75 (ALT 1.50 – ÜST 1.85)

GRANDBETTİNG oranları (Yüksek oranlar için tıkla)
1.79  3.40  4.36 (ALT 1.70 – ÜST 2.11)

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Avellino (4-3-1-2): Frattali; Biraschi, Rea, Ligi, Chiosa; Jidayi, Bastien, Gavazzi; Sbaffo; Castaldo, Mokulu.

Salernitana (4-5-1): Terracciano; Colombo, Lanzaro, Trevisan, Franco; Troianiello, Moro, Ronaldo, Odjer, Gabionetta; Coda.

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİtalya

Etiketler: