İddaa Tahminleri: 487 Beşiktaş – 1461 Trabzon

BJK08

Perşembe İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç analizleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa tahminleri ve yazarlarımızın banko hazır kuponları sizleri bekliyor.

Türkiye Kupası’nda 14 Ocak Perşembe günü 76 bin kişilik Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Beşiktaş ile 1461 Trabzon kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 487 İddaa koduyla yer alan Beşiktaş – 1461 Trabzon maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

Beşiktaş’ın içerdeki son 3 maçı
Beşiktaş – Galatasaray: 2-1
Beşiktaş – Karabükspor: 3-0 (Kupa)
Beşiktaş – Konyaspor: 4-0

1461 Trabzon’un deplasmandaki son 3 maçı
Göztepe – 1461 Trabzon: 1-0
Denizlispor – 1461 Trabzon: 4-1
Karabükspor – 1461 Trabzon: 0-5 (Kupa)

TAHMİN: Türkiye Kupası C Grubu mücadelesi.. PTT 1. Lig’de sondan ikinci sırada yer alan 1461 Trabzon, kupa maçlarında başarılı işler yaparak 3 maçta 7 puan toplamasını bildi. Sivas Belediye ve Karabükspor’u farklı mağlup eden Karadeniz ekibi, geçen hafta Beşiktaş ile oynadığı maçtan 1-1’lik beraberlikle ayrılmasını bildi. Ancak bugün işleri hiç kolay görünmüyor. Ligde alınan kötü sonuçlar nedeniyle teknik direktör Hamdi Zıvalıoğlu ile yollar ayrılan 1461 Trabzon’da Fatih Tekke ismi geçiyor ama henüz imzalar atılmış değil. Bu karşılaşmada takımın başında Alt Yapı Teknik Direktörlerinden Sinan Akçay olacak. Konuk ekipte ise sakat olan Recep Uğur ile ameliyat olan Oğulcan forma giyemeyecek. Hafif sakatlığı bulanan Ziya Aydın’ın durumu ise maç saati netlik kazanacak.. Süper Lig’in ilk yarısını lider tamamlayan Beşiktaş ise bu karşılaşmayı önemsiyor. Galip gelmesi durumunda liderliğe yükselecek olan Siyah-beyazlı ekipte teknik direktör Şenol Güneş’in ilk 11’de daha çok as oyunculara yer vermesi ve küçük çaplı bir rotasyon yapması bekleniyor.. İlk maçın aksine Beşiktaş’ın bu kez farklı bir skor ile sahadan galip ayrılması bizi şaşırtmayacaktır.. Bahisseverlere önerimiz ARTEMİSBET‘in açtığı 1.53 oranıyla “İlk Yarı 1” ve 2.45 oranıyla “Beşiktaş Handikap -2” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-0

CANLI İZLE: (20:30) www.megamacizle.com

* * *
BÖYLE BONUS GÖRÜLMEDİ!
1.000 TL İLK ÜYELİK BONUSU SENİ BEKLİYOR!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte uzun süreli sakatlıktan yeni çıkan Tolgay Arslan henüz hazır olmadığından kadroda yer almıyor. Ayrıca savunma oyuncusu Miloseviç şüpheli.

Konuk ekipte ise sakat olan Recep Uğur ile ameliyat olan Oğulcan forma giyemeyecek. Hafif sakatlığı bulanan Ziya Aydın’ın durumu ise maç saati netlik kazanacak.

İddaa oranları
1.10  5.00  10.00 (ALT 2.30 – ÜST 1.30)

ARTEMİSBET oranları (Yüksek oranlar için tıkla)
1.15  7.00  13.25 (ALT 2.60 – ÜST 1.40)

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

BEŞİKTAŞ: Günay, Serdar, Franco, Necip, Tosic, Kerim, Veli, Oğuzhan, Sosa, Olcay, Cenk Tosun.

1461 TRABZON: İbrahim, Akakpo, Recep, Erhan, Okan, Batuhan, Ziya, Hamza, Ali, Emrullah, Yüksel.

 

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriTürkiye

Etiketler: