İddaa Tahminleri: 484 PAOK – Kalloni

PAOK03

Perşembe İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç analizleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa tahminleri ve yazarlarımızın banko hazır kuponları sizleri bekliyor.

Yunanistan Kupası’nda 14 Ocak Perşembe günü 28 bin kişilik Toumba Stadı’nda PAOK ile Kalloni kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 484 İddaa koduyla yer alan PAOK – Kalloni maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

PAOK’un içerdeki son 3 maçı
PAOK – Panionios: 2-1
PAOK – Platanias: 1-0
PAOK – Giannina: 3-1

Kalloni’nin deplasmandaki son 3 maçı
AEK Atina – Kallonis: 3-0
Atromitos – Kallonis: 1-0
Iraklis – Kallonis: 3-0

TAHMİN: Yunanistan Kupası 3. Tur rövanş mücadelesi.. İlk maçı Kalloni evinde 2-1 kazandı. 7 puanla son sırada yer alan Kalloni ligde çok kötü bir süreçten geçiyor. Son 7 maçını kaybeden konuk ekip, deplasmanda oynadığı 8 maçta sadece 1 puan alabilirken rakip kaleye 2 gol atabildi. 29 puanla 4. sırada bulunan PAOK ise özellikle iç sahada etkili maçlar çıkartıyor. Taraftarı önünde oynadığı son 3 maçını kazanma başarısı gösteren siyah-beyazlı ekip, bugün turu geçmek adına mutlak galip gelmek zorunda. Ev sahibi ekipte önemli bir eksik bulunmuyor. Tamamen iyileşen Rodriguez ve Costa kadroya dahil edildi. Konuk ekipte ise savunmadan Llorente (D, 10/0) sakat olması nedeniyle forma giyemeyecek.. İki takım arasında net kalite farkı var. 2-1’in rövanşında PAOK evinde hata yapmayacaktır.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.60 oranıyla “PAOK Handikap -1” ve 1.52 oranıyla “İlk Yarı 1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (17:15) www.megamacizle.com

* * *
RİVALO’DAN İLK ÜYELİK BONUSU: 250 TL!
YÜKSEK ORANLAR + HER MAÇA CANLI BAHİS!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte önemli bir eksik bulunmuyor.

Konuk ekipte ise savunmadan Llorente (D, 10/0) sakat olması nedeniyle forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.05  6.25  12.50 (ALT 2.30 – ÜST 1.30) Handikaplı 1 1.40

Rivalo oranları (Yüksek oranlar için tıkla)
1.22  5.50  11.00 (ALT 2.70 – ÜST 1.40) Handikaplı 1 1.60

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

PAOK: Melissas, Costa, Miguel Vitor, Malezas, Skondras, Sabo, Kace, Garry Rodrigues, Pelkas, Jairo, Athanasiadis.

Kalloni: Hogg, Anastasiadis, Vallios, Spiropoulos, Georgiou, Tsambouris, Kaltsas, Ellacopulos, Ooko, Manousos, Markovic.

 

 

 

.

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriYunanistan

Etiketler: