İddaa Tahmin: 139 Bursaspor – Eskişehirspor

Bursaspor02

Perşembe iddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Banko maçlar, İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile yine hedefimiz kazandırmak. Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com ekibi, iddaa analizi, hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak..

Türkiye Kupası’nda 24 Aralık Perşembe günü 25 bin kişilik Bursa Atatürk Stadı’nda Bursaspor ile Eskişehirspor kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 139 koduyla yer alan Bursaspor – Eskişehirspor maçının iddaa tahmini ve Bursaspor – Eskişehirspor maçının iddaa analizi ile karşınızdayız.

Bursaspor’un son 4 maçı
Galatasaray – Bursaspor: 3-0
Bursaspor – Osmanlıspor: 0-4
Tepecikspor – Bursaspor: 2-3 (Kupa)
Konyaspor – Bursaspor: 1-0

Eskişehirspor’un son 4 maçı
Trabzonspor – Eskişehirspor: 3-1
Eskişehirspor – Gaziantepspor: 1-2
Eskişehirspor – Boluspor: 2-0 (Kupa)
Başakşehir – Eskişehirspor: 2-1

TAHMİN: Türkiye Kupası’nda B Grubu mücadelesi.. Ligde kötü günler geçiren Bursaspor yeni hocası Hamza Hamzaoğlu ile geçen hafta ilk kez Konyaspor deplasmanında boy gösterdi. Önceki haftalarda göre daha iyi görünen Timsah, yine de mağlup olmaktan kurtulamadı ve sahadan 1-0 yenik ayrıldı. Konyaspor maçında kırmızı kart gören Macar oyuncu Balazs Dzsudzsak kadroda yer almıyor. Ayrıca takımla birlikte çalışmalara başlayan Erdem ve Faty’nin oynayabileceği açıklandı.. Ligde sadece 7 puan toplayabilen ve son sıraya demir atan Eskişehirspor’da da işler yolunda gitmiyor. Bu sezon 3. teknik direktörleri Samet Aybaba yönetiminde oynadıkları 5 lig müsabakasında 4 yenilgi aldılar.. Konuk ekipte kaleci Ruud Boffin sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Ayrıca Sezgin Coşkun ve Ali Şaşal Vural maç kadrosuna dahil edilmedi.. İki takım grupta oynadıkları ilk karşılaşmalarını kazandıklarından bu maçtan 3 puanla ayrılan takım liderlik koltuğuna oturacak.. Hamza Hamzaoğlu taımla birlikte ilk galibiyeti almak istediğinden rakibine göre daha az rotasyonla sahada olacak. İki takım güven vermese de kısıtlı İddaa bülteninde Bursaspor kuponlarda düşünülebilir. Bahisseverlere önerimiz ARTEMİS.com‘un açtığı 1.74 oranıyla “Bursaspor Kazanır” ve 1.75 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-1

CANLI İZLE: (20:00) www.megamacizle.com

* * *
BÖYLE BONUS GÖRÜLMEDİ!
1.000 TL İLK ÜYELİK BONUSU SENİ BEKLİYOR!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte kart cezalısı olan Balazs Dzsudzsak kadroda yer almıyor. Ayrıca takımla birlikte çalışmalara başlayan Erdem ve Faty’nin oynayabileceği açıklandı.

Konuk ekipte ise kaleci Ruud Boffin sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Ayrıca Sezgin Coşkun ve Ali Şaşal Vural maç kadrosuna dahil edilmedi.

İddaa oranları
1.55  3.20  4.00 (ALT 1.70 – ÜST 1.65)

ARTEMİS oranları (Yüksek oranlar için tıkla)
1.74  3.43  4.50 (ALT 1.95 – ÜST 1.75)

MUHTEMEL 11’LER

BURSASPOR: Harun, Erdem, Sivok, Dany, Emre, Faty, Traore, Cuenca, Sercan, Jorquera, De Sutter.

ESKİŞEHİRSPOR: Sinan Ören, Kaan Kanak, Anıl Karaer, Jerry Akaminko, Cedric, Onur Bayramoğlu, Dorukhan Toköz, Mehmet Feyzi Yıldırım, Toko, Buğra Temel, Nassim.

 

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriTürkiye

Etiketler: