İddaa Tahmin: 157 Arsenal – Manchester City

Arsenal - Manchester City

Pazartesi iddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Banko maçlarİddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile yine hedefimiz kazandırmak. Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com ekibi, hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak..

İngiltere Premier Lig’de 21 Aralık Pazartesi günü 60 bin kişilik Emirates Stadı’nda Arsenal ile Manchester City kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 479 koduyla yer alan Arsenal – Manchester City maçının iddaa tahmini ve Arsenal – Manchester City maçının iddaa analizi ile karşınızdayız.

Arsenal’in içerdeki son 4 maçı
Arsenal – Manchester United: 3-0
Arsenal – Everton: 2-1
Arsenal – Tottenham: 1-1
Arsenal – Sunderland: 3-1

Manchester City’nin deplasmandaki son 4 maçı
Tottenham – Manchester City: 4-1
Manchester United – Manchester City: 0-0
Aston Villa – Manchester City: 0-0
Stoke City – Manchester City: 2-0

Bu sahada aralarındaki son 3 maç
Arsenal – Manchester City: 1-1
Arsenal – Manchester City: 3-0
Arsenal – Manchester City: 2-2

TAHMİN: İngiltere Premier Lig’de 17. haftanın kapanış mücadelesi.. Arsenal 33 puanla ikinci, Manchester City 32 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Sürpriz bir şekilde 38 puanla liderlik koltuğunda oturan Leicester City’nin Everton deplasmanında da kazanması ile puan farkı maç fazlasıyla 5’e çıktı. Arsenal ve Manchester City’nin kapışması bu anlamda çok önemli bu akşam. Zira kaybeden zirve yarışında önemli bir yara almış olacak. Arsene Wenger’in öğrencileri son maçlarında çok formda görünüyor. Devler Ligi’nde Olympiakos’u deplasmanda 3-0 mağlup ederek tur atladılar. Ligde ise iç sahada oynadıkları son 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik çıkartarak taraftarlarını memnun ettiler. Ev sahibi ekipte sakatlığı bulunan Santi Cazorla (OS, 14/0) ve Francis Coquelin (OS, 12/0) kadroda yok. Sakatlıktan çıkan Ayrıca Alexis Sanchez’in oynama ihtimali yüksek.. 4 maçtır deplasmanlarda galibiyet alamayan Manchester City ise şeytanın bacağını kırmak için sahada olacak. Konuk ekipte Fernando (OS, 9/0), Vincent Kompany (D, 8/2), Samir Nasri (OS, 7/1) ve Pablo Zabaleta (D, 2/0) sakat olmaları sebebiyle forma giyemeyecek.. Bir tarafta Mesut Özil, Sanchez ve Giroud, diğer tarafta Aguero, Sterling ve David Silva gibi klas yatekler var.. İki tarafın da kazanmak için sahaya çıkacak olması nedeniyle gollü bir maç bekliyoruz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.52 oranıyla “Karşılıklı Gol Var” ve 1.70 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-1

CANLI İZLE: (22:00) www.megamacizle.com

* * *
RİVALO’DAN İLK ÜYELİK BONUSU: 250 TL!
YÜKSEK ORANLAR + HER MAÇA CANLI BAHİS!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte sakatlığı bulunan Santi Cazorla (OS, 14/0) ve Francis Coquelin (OS, 12/0) kadroda yok. Ayrıca Alexis Sanchez (F, 14/6) ve Mikel Arteta (OS, 7/0) şüpheli.

Konuk ekipte ise Fernando (OS, 9/0), Vincent Kompany (D, 8/2), Samir Nasri (OS, 7/1) ve Pablo Zabaleta (D, 2/0) forma giyemeyecek.

İddaa oranları
2.10  3.10  2.50 (ALT 1.85 – ÜST 1.50) KG Var 1.40

Rivalo oranları (Yüksek oranlar için tıkla)
2.40  3.40  3.00 (ALT 2.15 – ÜST 1.70) KG Var 1.52

MUHTEMEL 11’LER

Arsenal: Cech, Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Flamini, Ramsey, Campbell, Mesut Özil, Sanchez, Giroud.

Man City: Hart, Sagna, Otamendi, Mangala, Kolarov, Toure, Fernandinho, De Bruyne, David Silva, Sterling, Aguero.

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİngiltere

Etiketler: