İddaa Tahmin: 327 Ajax – De Graafschap

Ajax05

Pazar İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç tahminleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak..

Hollanda liginde 19 Aralık Pazar günü 52 bin kişilik Amsterdam Arena’da Ajax ile De Graafschap kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 327 koduyla yer alan Ajax – De Graafschap maçının iddaa tahmini ve Ajax – De Graafschap maçının iddaa analizi ile karşınızdayız.

Ajax’ın içerdeki son 3 maçı
Ajax – Roda: 6-0
Ajax – Cambuur: 5-1
Ajax – Heerenveen: 5-2

De Graafschap’ın deplasmandaki son 3 maçı
Nijmegen – De Graafschap: 2-0
Cambuur – De Graafschap: 2-3
Twente – De Graafschap: 2-1

Bu sahada aralarndaki son 3 maç
Ajax – De Graafschap: 2-0
Ajax – De Graafschap: 3-1
Ajax – De Graafschap: 2-0

TAHMİN: Hollanda liginde 17. hafta mücadelesi.. 38 puanla liderlik koltuğunda oturan Ajax, geçen hafta kendisine hep ters gelen Utrecht deplasmanında 1-0 mağlup olarak bu sezon ikinci yenilgisini aldı. Frank de Boer’un öğrencileri, hem geçen hafta kaybedilen puanları telafi etmek, hem de liderlik koltuğunu kaptırmamak adına mutlak galibiyet için sahada olacak. Ev sahibi ekipte sakatlığı bulunan orta saha oyuncusu Daley Sinkgraven (OS, 9/0) kadroda yer almıyor.. 5 puanla ligin son sırasında yer alan De Graafschap ise kalan maçlarında bir mucize gerçekleştirmez ise sezon sonunda geldiği 2. lige geri dönecektir. Konuk ekipte özellikle savunmada eksik listesi kabarık: Nathaniel Will (D, 15/1), Alexander Bannink (D, 12/1), Jan Lammers (D, 5/0), Thijs Bouma (D, 5/0) ve Dean Koolhof (F, 2/0) forma giyemeyecek.. Bir tarafta liderlik koltuğunda oturan ve şampiyonluğa oynayan Ajax, diğer tarafta ise 16 lig maçında sadece 5 puan toplayabilen ve son sırada yer alan De Graafschap.. Oranlardan da anlaşılacağı üzere Ajax maçın net favorisi. Oran yükseltmek adına handikaplı tercihler düşünülmeli.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.32 oranıyla “Ajax Handikap -1” ve 1.85 oranıyla “Ajax Handikap -2” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 4-0

CANLI İZLE: (17:45) www.megamacizle.com

* * *
RİVALO’DAN İLK ÜYELİK BONUSU: 250 TL!
YÜKSEK ORANLAR + HER MAÇA CANLI BAHİS!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte sakatlığı bulunan orta saha oyuncusu Daley Sinkgraven (OS, 9/0) kadroda yer almıyor.

Konuk ekipte ise Nathaniel Will (D, 15/1), Alexander Bannink (D, 12/1), Jan Lammers (D, 5/0), Thijs Bouma (D, 5/0) ve Dean Koolhof (F, 2/0) forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.02  8.00  12.00 (ALT 2.70 – ÜST 1.20)

Rivalo oranları (Yüksek oranlar için tıkla)
1.10  9.50  22.00 (ALT 3.10 – ÜST 1.37)

MUHTEMEL 11’LER

Ajax: Cillessen; Tete, Veltman, Riedewald; Gudelj, Bazoer, Serero, Klaassen; El Ghazi, Milik, Younes.

De Graafschap: Jurjus; Linthorst, Straalman, van de Pavert, Tesselaar; Bannink, Pröpper, Smeets, Driver; Kabasele, Peters.

 

Kategoriler: FeaturedHollandaİddaa Tahminleri

Etiketler: