İddaa Tahmin: 118 Mersin İdmanyurdu – Kasımpaşa

Kasimpasa02

Cumartesi iddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Banko maçlar, İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile yine hedefimiz kazandırmak. Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com ekibi, hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak..

Süper Lig’te 18 Aralık Cumartesi günü 25 bin kişilik Mersin Arena’da Mersin İdmanyurdu ile Kasımpaşa kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 118 koduyla yer alan Mersin İdmanyurdu – Kasımpaşa maçının iddaa tahmini ve Mersin İdmanyurdu – Kasımpaşa maçının iddaa analizi ile karşınızdayız.

Mersin İdmanyurdu’nun ligdeki son 4 maçı
Mersin İ.Y – Fenerbahçe: 1-3
Eskişehirspor – Mersin İ.Y: 3-2
Mersin İ.Y – Rizespor: 3-0
Antalyaspor – Mersin İ.Y: 3-2

Kasımpaşa’nın ligdeki son 4 maçı
Kayserispor – Kasımpaşa: 0-0
Kasımpaşa – Galatasaray: 2-2
Osmanlıspor – Kasımpaşa: 0-1
Kasımpaşa – Konyaspor: 2-1

TAHMİN: Süper Lig’de 16. hafta mücadelesi.. Takımın başına Rıza Çalımbay’ın gelmesi ile yıllardır süren savunma zaaflarını minumuma indiren Kasımpaşa, 26 puanla 6. sırada yer alıyor. Galasaray karşısında başarılı futbolu ile göz dolduran ancak sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kalan Lacivert-beyazlı ekip, Osmanlıspor ve Konyaspor maçlarını kazanarak taraftarını memnun etti. Konuk ekipte sakatlığı bulunan Erhan Kartal (D, 6/0) forma giyemeyecek.. Ekonomik sıkıntılar nedeniyle zorlu bir dönemden geçen Mersin İdmanyurdu ise 10 puanla küme düşme potasında bulunuyor. Geçen hafta 10 kişi kalan Antalyaspor karşısında 2-0 öne geçmelerine rağmen sahadan 3-2 yenilgi ile ayrılarak büyük bir yıkım yaşadılar. Ev sahibi ekipte Serkan Balcı (D, 15/1) ve Ricardo Pedriel (OS, 13/4) kart cezalısı. Ayrıca Abdul Khalili (OS, 13/0) ve Marko Futacs (F, 4/0) sakat.. Form durumu iyi olan Kasımpaşa için açılan oran oynamaya değer görünüyor. Geçen hafta attığı iki golle bizi sevindiren Eren Derdiyok yine alternatif kuponlarda değerlendirebilir.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 2.00 oranıyla “Kasımpaşa Kazanır” ve 2.70 oranıyla “Eren Derdiyok Gol Atar” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-2

CANLI İZLE: (19:00) www.megamacizle.com

* * *
İLK ÜYELİK BONUSU: 360 TL!
YÜKSEK ORANLAR + HER MAÇA CANLI BAHİS!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Serkan Balcı (D, 15/1) ve Ricardo Pedriel (OS, 13/4) kart cezalısı. Ayrıca Abdul Khalili (OS, 13/0) ve Marko Futacs (F, 4/0) sakat.

Konuk ekipte ise Erhan Kartal (D, 6/0) sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

İddaa oranları
3.10  3.10  1.80 (ALT 1.80 – ÜST 1.55)

1XBET oranları (Yüksek oranlar için tıkla)
3.90  3.70  2.02 (ALT 2.11 – ÜST 1.81)

MUHTEMEL 11’LER

Mersin İdmanyurdu: Muammer, Sadiku, Vederson, Mitrovic, Servet, Güven, Oktay,  Murat Ceylan, Tita, Nakoulma, Welliton.

Kasımpaşa: Ramazan, Veysel, Bozhikov, Titi, Veigneau, Donk, Castro, Scarione, Tunay, Adem Büyük, Eren Derdiyok.

 

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriTürkiye

Etiketler: